Misafir Oluşturma zamanı: 15 Nisan, 2006 Oluşturma zamanı: 15 Nisan, 2006 sert raket elinde sallanıo yumuşakta topu hissetmion bile
Misafir Gönderim Zamanı: 9 Ağustos, 2006 Gönderim Zamanı: 9 Ağustos, 2006 Arkadaşlar elinize geçerse birde avaloxu deneyin.muhteşem bir tahta.
Misafir Gönderim Zamanı: 9 Ağustos, 2006 Gönderim Zamanı: 9 Ağustos, 2006 daha önce yıllarca sert tahta (gergely) kullandım su anda orta sert tahta kullanıyorum ve gayet memnunum.devamlı hızlı tahta kullandıktan sonra orta sert tahta ile oynamak inanın bana insanın kendine olan güvenini artırıyor
Misafir Gönderim Zamanı: 10 Ağustos, 2006 Gönderim Zamanı: 10 Ağustos, 2006 Merhaba arkadaşlar.Bende sert tahtadan yanayım.Tsp tahtaların bu konudaki üstünlüğü tartışılmaz
selo55 Gönderim Zamanı: 28 Nisan, 2007 Gönderim Zamanı: 28 Nisan, 2007 ben yumuşak tahtadan yanayım. sert tahtalarda top rakete değdimi değmedimi belli diil... yumuşak tahtayla oynamak sadece oynamak değil bence ... oyunu yaşamaktır....
Misafir Gönderim Zamanı: 29 Nisan, 2007 Gönderim Zamanı: 29 Nisan, 2007 kullanılmıi bulunan tahtanın sert veya yumuşak olması o kadar etki etmemekte ben o nedenle orta olmasından yanayım.topa vuruşta bazı sesin çıkması insana güven verdigi için orta herkese selamlar
Guest freak Gönderim Zamanı: 3 Haziran, 2007 Gönderim Zamanı: 3 Haziran, 2007 sert seviorum ama elime ne gelirse farketmes..;)
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap