Guest eXception Oluşturma zamanı: 26 Ekim, 2008 Oluşturma zamanı: 26 Ekim, 2008 Merhaba, Belediyeye ait olan İSMEK çeliktepe spor eğitim merkezinde hafta sonları oynayacak partner arıyorum Yer olarak, 4.levent metro'ya birkaç dakika yürüme mesafesinde, palmiye düğün salonunun üstünde. Salonda bir tane masa var. Ama genelde boş oluyor Soyunma odası,kilitli dolap ve duş mevcut Herhangi bir ücret ödenmiyor C.tesi 16-20, pazar 10-20 saatleri arası açık Yakında oturan, oynamak isteyen arkadaşlar bana özel mesajla ulaşırsa sevinirim Link
Guest fly Gönderim Zamanı: 14 Aralık, 2008 Gönderim Zamanı: 14 Aralık, 2008 Merhaba, Belediyeye ait olan İSMEK çeliktepe spor eğitim merkezinde hafta sonları oynayacak partner arıyorum Yer olarak, 4.levent metro'ya birkaç dakika yürüme mesafesinde, palmiye düğün salonunun üstünde. Salonda bir tane masa var. Ama genelde boş oluyor Soyunma odası,kilitli dolap ve duş mevcut Herhangi bir ücret ödenmiyor C.tesi 16-20, pazar 10-20 saatleri arası açık Yakında oturan, oynamak isteyen arkadaşlar bana özel mesajla ulaşırsa sevinirim Link Orayı biliyorum sanırım ücretli,eğer kağıthane taraflarına gelirsen ücretsiz oynarız.
Guest fly Gönderim Zamanı: 14 Aralık, 2008 Gönderim Zamanı: 14 Aralık, 2008 Orayı biliyorum sanırım ücretli,eğer kağıthane taraflarına gelirsen ücretsiz oynarız. Hee unutmadan senin müsait zamanların ne zaman?ve tam nerede oturuyorsun.
Guest eXception Gönderim Zamanı: 15 Aralık, 2008 Gönderim Zamanı: 15 Aralık, 2008 İlk mesajda da yazmıştım, Belediyeye ait ücretsiz bir yer. Ben sadece bazı hafta sonları musait oluyorum ve fırsat buldukça oraya gidiyorum. Evim emniyet evlerde
kaan_t.dag Gönderim Zamanı: 17 Mayıs, 2009 Gönderim Zamanı: 17 Mayıs, 2009 İlk mesajda da yazmıştım, Belediyeye ait ücretsiz bir yer.Ben sadece bazı hafta sonları musait oluyorum ve fırsat buldukça oraya gidiyorum. Evim emniyet evlerde Erhan Merhaba .. Salona ne zamanlar geliyorsun . müsait olduğumuz bir gün buluşup oynayamak isterim. Orada birkaç arkadaşım var . Güzel maçlar yapabiliriz. Ayrıca ne zamandan beri geliyorsun oraya ben seni hiç görmedim .. Görüşmek üzere hoşçakal ..
Guest Erhan Deniz Gönderim Zamanı: 17 Mayıs, 2009 Gönderim Zamanı: 17 Mayıs, 2009 Erhan Merhaba .. Salona ne zamanlar geliyorsun . müsait olduğumuz bir gün buluşup oynayamak isterim. Orada birkaç arkadaşım var . Güzel maçlar yapabiliriz. Ayrıca ne zamandan beri geliyorsun oraya ben seni hiç görmedim .. Görüşmek üzere hoşçakal .. Oraya gelemiyorum artık.5 ay önce kartal'a taşındım. Genelde her haftasonu geliyordum.Bir kere karşılaşmıştık senle ama oynama fırsatı olmamıştı. Artık göztepedeki fenerbahçe derneğine gidiyorum. Ordakilere selamlar
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap