Guest wang criptechx Gönderim Zamanı: 2 Şubat, 2009 Gönderim Zamanı: 2 Şubat, 2009 soru1: şimdi bize kdv siz excl. VAT fiyatından satış yapılıyor değil mi ? soru2: Nejdet ağabey ile irtibata geçip parayı ona banka havalesi falan mı yapacağız ?
Saadettin Gönderim Zamanı: 2 Şubat, 2009 Gönderim Zamanı: 2 Şubat, 2009 soru1: şimdi bize kdv siz excl. VAT fiyatından satış yapılıyor değil mi ?soru2: Nejdet ağabey ile irtibata geçip parayı ona banka havalesi falan mı yapacağız ? Nejdet Abi şu anda konuyla ilgilenemeyebilir. Eğer istediğin malzeme varsa bana bildir senin adına alayım. Zaten Butterfly T64 siparişi verecek arkadaşlarda vardı onların malzemeleriyle getirtirim. Kargoda ucuza çıkar. Öğrenci için kıyak bu kadar olur.
Guest fly Gönderim Zamanı: 6 Şubat, 2009 Gönderim Zamanı: 6 Şubat, 2009 Nejdet Abi şu anda konuyla ilgilenemeyebilir. Eğer istediğin malzeme varsa bana bildir senin adına alayım. Zaten Butterfly T64 siparişi verecek arkadaşlarda vardı onların malzemeleriyle getirtirim. Kargoda ucuza çıkar. Öğrenci için kıyak bu kadar olur. Benimde o siteden bazı almak istediğim şeyler var ama gümrüktü kargoydu kredi kartıydı filan çekiniyorum.Bana yardım edermisiniz bu konuda.
Maze Gönderim Zamanı: 5 Kasım, 2009 Gönderim Zamanı: 5 Kasım, 2009 çok güzel bir haber. artık tam tim kurma zamanı ertan beye ve nejdet beyede çok teşekkürler
Guest gezer Gönderim Zamanı: 12 Kasım, 2009 Gönderim Zamanı: 12 Kasım, 2009 hayırlı olsun.... www.enginbaydar.org
smetmusti91 Gönderim Zamanı: 22 Kasım, 2009 Gönderim Zamanı: 22 Kasım, 2009 Tim Butterfly'ın bu sene ürettiği STYX t-shirtlerden satacak mı ?
Guest deniznewroz Gönderim Zamanı: 10 Ocak, 2011 Gönderim Zamanı: 10 Ocak, 2011 Forumumuza hayırlı olsun,iyi bir haber bu...
Ertan Gönderim Zamanı: 12 Ocak, 2011 Yazar Gönderim Zamanı: 12 Ocak, 2011 Arkadaşlar cevap yazarken son mesajın tarihine bakın lütfen. Şu an Tim'in sponsorluğunun süresi doldu ve bitti.
Guest deniznewroz Gönderim Zamanı: 13 Ocak, 2011 Gönderim Zamanı: 13 Ocak, 2011 Arkadaşlar cevap yazarken son mesajın tarihine bakın lütfen. Şu an Tim'in sponsorluğunun süresi doldu ve bitti. Pardon Ertan Abi...
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap