Guest Can Oluşturma zamanı: 16 Aralık, 2004 Oluşturma zamanı: 16 Aralık, 2004 dünya çapında alınan kararlar ve yürürlüğe yeni sokulan kurallar bizim menfaatimize olmalı ama bence böyle değil.tamamen refleks oyunu olan masatenisi özelliğini yitiriyor.zaten fazla ilgi yok.
PingPongMan Gönderim Zamanı: 16 Aralık, 2004 Gönderim Zamanı: 16 Aralık, 2004 Merhaba CanDogar, kural değişiklikleriyle ilgili bir anketin ve yorumların yapıldığı bir başlık var, istersen ona bir gözat, fazla sinirlenmeden http://www.masatenisi.org/forums/index.php?showtopic=548 Ping the observer of rules Pong
Misafir Gönderim Zamanı: 16 Aralık, 2004 Gönderim Zamanı: 16 Aralık, 2004 sana katılmıyorum...aslında bu kural değişikleri yeni bir anlayış getirdi masatenisine...sırf servisleriyle maç alanlar vardı...şimdi her teknik taknik ve vuruşlar yeniden yorumlanıyor ve bence bu hiç de kötü değil
Tufan Yalcin Gönderim Zamanı: 17 Aralık, 2004 Gönderim Zamanı: 17 Aralık, 2004 sana katılmıyorum...aslında bu kural değişikleri yeni bir anlayış getirdi masatenisine...sırf servisleriyle maç alanlar vardı...şimdi her teknik taknik ve vuruşlar yeniden yorumlanıyor ve bence bu hiç de kötü değil Erdem kusura bakma ama yanlış düşünüyorsun.Yeni uygulamada servislerin önemi bence dahada arttı.SERVİSLERDEN SAYI ALAN ÇABUK KAZANIYOR.Bu sayı sisteminin güzelliği burda.Pratik zeka ve çabuk çözüm.
Misafir Gönderim Zamanı: 19 Aralık, 2004 Gönderim Zamanı: 19 Aralık, 2004 servislerin önemi azaldı demiyorum zaten..dediğin gibi daha da arttı..ama eskisi kadar etkili gitmiyor top büyüdüğü için ve saklama imkanı olmadığı için rakibin topa nasıl vurduğunu gözlemek daha kolay oluyor
Misafir Gönderim Zamanı: 25 Aralık, 2004 Gönderim Zamanı: 25 Aralık, 2004 Allahtan top 40mm oldu biz masatenisine başladık
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap