Murathan Oluşturma zamanı: 3 Eylül, 2008 Oluşturma zamanı: 3 Eylül, 2008 Her olimpiyat sonrası olimpiyatların yapıldığı şehirde düzenlenen Paralimpik olimpiyatlarında, Masa Tenisi branşında ülkemizi, şu an dünya sıralamasında 3. durumda bulunan başarılı sporcumuz Neslihan Kavas temsil edecek. 6 Eylülde başlayacak olan olimpiyatlara antrenörü Yusuf Kılınçkaya ile birlikte uzun zamandır hazırlanan sporcumuz Neslihan Kavas'a gönülden başarılar diliyorum.
Guest Ahmet_Ok Gönderim Zamanı: 3 Eylül, 2008 Gönderim Zamanı: 3 Eylül, 2008 geçenlerde tv de canlı röportaj yapıyolardı gitmeden önceydi sanırım ..cok güzel bişey ya,müthiş bir özveri ..Allah yardımcısı olsun GÖNÜLDEN BAŞARILAR DİLİYORUM ..
Guest ktm Gönderim Zamanı: 3 Eylül, 2008 Gönderim Zamanı: 3 Eylül, 2008 İstediği başarıyı elde etsin ,şansı bol olsun.. ktm
Tufan Yalcin Gönderim Zamanı: 5 Eylül, 2008 Gönderim Zamanı: 5 Eylül, 2008 Hem Neslihan kardeşime hemde Yusuf Hocaya başarılar diliyorum.
cagan Gönderim Zamanı: 5 Eylül, 2008 Gönderim Zamanı: 5 Eylül, 2008 Bir insanın engeli yüreğinde değilse herşeyin üstesinden gelebilir,yapılmaz denilenleri yapabilir..bol şanslar Neslihan Kavas...
Melekber Gönderim Zamanı: 6 Eylül, 2008 Gönderim Zamanı: 6 Eylül, 2008 Hadi Neslihan...Gönüllerimiz seninle...
Guest 64seher Gönderim Zamanı: 6 Eylül, 2008 Gönderim Zamanı: 6 Eylül, 2008 onu sonuna kadar destekliyoruz başarılar seninle olsun neslihan:)
Muhammet Donatbayan Gönderim Zamanı: 7 Eylül, 2008 Gönderim Zamanı: 7 Eylül, 2008 Neslihan kavas ilk grubundaki ilk maçını 3-0 kazandı.. tebrik ederim..
lobianco Gönderim Zamanı: 7 Eylül, 2008 Gönderim Zamanı: 7 Eylül, 2008 Neslihan yarın Çinli Lei Lina ve Brezilyalı MALDONADO Carollina ile oynuyor. Başarılar.
omerfaruk Gönderim Zamanı: 7 Eylül, 2008 Gönderim Zamanı: 7 Eylül, 2008 Neslihanı tebirik ediyorum başarılar diliyorum. Mutlaka madalya alacaktır. Onu sonuna kadar destekliyoruz BAŞARILAR
Murathan Gönderim Zamanı: 8 Eylül, 2008 Yazar Gönderim Zamanı: 8 Eylül, 2008 Pekin'de devam eden Paralimpik Oyunları'nda masa tenisinde tek bayanlarda mücadele eden sporcumuz Neslihan Kavas, yarı finale yükseldi. Kavas, yarı finalde 10 Eylül günü Liu Meili ile karşılaşacak. Haydi Neslihan bütün dualarımız seninle
Muhammet Donatbayan Gönderim Zamanı: 9 Eylül, 2008 Gönderim Zamanı: 9 Eylül, 2008 neslihan gruptaki ikinci maçında Çinli Lian Lei’ye 11-8, 11-6 ve 12-10’luk skorlarla 3-0 yenildi ama gruptaki son maçında brezilyalı maldonadoyu 3-0 yenerek yarı finale kaldı...Umarım şampiyonluğu alır..
Muhammet Donatbayan Gönderim Zamanı: 9 Eylül, 2008 Gönderim Zamanı: 9 Eylül, 2008 neslihan ında maçlarını canlı yayında verseler çok iyi olur kız yarı finale kalmış...Madalyaya doğru gidiyor.. maçın Yarın saat kaçta oynanılacağını bilen varmı..???
Guest ktm Gönderim Zamanı: 9 Eylül, 2008 Gönderim Zamanı: 9 Eylül, 2008 Neden göstersinler ki başarıyı kim görmek ister.Başarısı olan ülke değilki istedikleri başarısızlığı ilke edip amaçları insanlarımızı gütmek,anladıksa mesele yok,anlamadıksa göstermeğe niyetleri hiç yok. ktm
lobianco Gönderim Zamanı: 9 Eylül, 2008 Gönderim Zamanı: 9 Eylül, 2008 TRT 3'te Brezilyalıyla olan maçı yayınlandı, hatta sonrasında röportaj da vardı. Ben son sayılara yetiştim.
Mustafa Altunok Gönderim Zamanı: 10 Eylül, 2008 Gönderim Zamanı: 10 Eylül, 2008 Neslihan Çinli rakibine 3-1 yenildi. yarın bronz madalya için yarışacak.
Guest ktm Gönderim Zamanı: 10 Eylül, 2008 Gönderim Zamanı: 10 Eylül, 2008 Neslihan Çinli rakibine 3-1 yenildi. yarın bronz madalya için yarışacak. İlk dört içine girmiş olması bile büyük başarı madalya olsada olur olmasada,başarılarının devamını diliyorum. ktm
Melekber Gönderim Zamanı: 10 Eylül, 2008 Gönderim Zamanı: 10 Eylül, 2008 Neslihan'ı ve ekibini kutluyorum. Haber programlarında,kim kimi boğazlamış,hangi manken evlenmiş haberlerinden ziyade bu tür sosyal aktiviteler verilse...
Guest ktm Gönderim Zamanı: 10 Eylül, 2008 Gönderim Zamanı: 10 Eylül, 2008 Neslihan'ı ve ekibini kutluyorum.Haber programlarında,kim kimi boğazlamış,hangi manken evlenmiş haberlerinden ziyade bu tür sosyal aktiviteler verilse... Hiç olurmu öyle şey,biz meraklı milletiz kim ne yapmış ne etmiş önemli olan bunu öğrene bilmek.İnsanımızın çıtasını öyle düşürdülerki bu başarılar hiç ilgi alanlarına girmiyor. ktm
Guest cannibal1313 Gönderim Zamanı: 10 Eylül, 2008 Gönderim Zamanı: 10 Eylül, 2008 Bi dakka bi dakka hangi manken evlenmiş? Kiminle evlenmiş? Benim neden haberim yok? manken ne ne demek noluyo : neslihan inş bronz madalyayı alır döner
Guest Knife Gönderim Zamanı: 11 Eylül, 2008 Gönderim Zamanı: 11 Eylül, 2008 Neslihan Kavas Polonya'lı rakibini 3-0 yenerek bronz madalya aldı. Tebrik ederiz.... Ayrıntılı bilgi için http://www.ivtta.net/anasayfa.html
Murathan Gönderim Zamanı: 11 Eylül, 2008 Yazar Gönderim Zamanı: 11 Eylül, 2008 Sevgili Neslihan'ımız beklentilerimizi boşa çıkarmadı ve 3. lük madalyası ile bizleri sevindirdi. Bu başarıda başlangıçtan bugüne kadar emeği geçen ve engelli masa tenisinin gelişmesine katkıda bulunan herkese çok teşekkürler.
lobianco Gönderim Zamanı: 11 Eylül, 2008 Gönderim Zamanı: 11 Eylül, 2008 Tebrikler Neslihan. En büyük engel insanın kendisidir.
Melekber Gönderim Zamanı: 11 Eylül, 2008 Gönderim Zamanı: 11 Eylül, 2008 Bi dakka bi dakka hangi manken evlenmiş? Kiminle evlenmiş? Benim neden haberim yok? : sen çok yaşa...
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap