Guest gazelle Oluşturma zamanı: 25 Ağustos, 2008 Oluşturma zamanı: 25 Ağustos, 2008 Yaklasik 6 aydir sag omuzumdaki sakatlik tam olarak gecmedi. 2 ortopedist e gittim. MR cekildi. Kortizon ignesi yapildi. Daha sonra fizik tedavi uzmanina gittim ve 16 seans fizik tedavi gordum. Bunlara ragmen Mart ayindan bu zamana kadar agrilarim tam olarak gecmedi. Daha once omuzundan bu sekilde sakatlanan veya bu konu hakkinda bilgisi/tavsiyesi olanlardan yardim istiyorum. Tesekkurler.
Canberk Gönderim Zamanı: 25 Ağustos, 2008 Gönderim Zamanı: 25 Ağustos, 2008 allah acil şifalar versin masa tenisi sporu yapmanızı etkilemiştir herhalde
Guest gazelle Gönderim Zamanı: 26 Ağustos, 2008 Gönderim Zamanı: 26 Ağustos, 2008 6 aydır oynayamıyorum. Insallah 2-3 aya kadar agrilarda azalma olur. Tekrar baslarim. Saol.
lobianco Gönderim Zamanı: 26 Ağustos, 2008 Gönderim Zamanı: 26 Ağustos, 2008 Geçmiş olsun arkadaş. sitede konuyla ilgili çok faydalı bilgiler var, sen de göz at istersen. http://www.masatenisi.org/turkish/sakatlik2.htm
Guest gazelle Gönderim Zamanı: 26 Ağustos, 2008 Gönderim Zamanı: 26 Ağustos, 2008 Tesekkurler. Bende oradaki hareketlerin bazılarını yapıyorum. Doktor yapmamı istedi. Ama bilgisayar mouse'u ve klavyesi kullanmak zorunda oldugum icin agrilarin gecmesi uzun zaman alacak gibi gozukuyor.
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap