Guest aslanbash Oluşturma zamanı: 11 Ağustos, 2008 Oluşturma zamanı: 11 Ağustos, 2008 Dhs'nin fiyat oldukça uygun ama carbon tahta niye bu kadar uygun? Off+ olarak belirtilmiş, bu gerçek değeri mi? sonuç olarak masadan çok da fazla uzaklaşmadan ve spinli oynayan, raketin eline oturması konusunda hassas olan birisi için hangi tahtayı önerirsiniz? teşekkürler
Guest Mekansız666 Gönderim Zamanı: 11 Ağustos, 2008 Gönderim Zamanı: 11 Ağustos, 2008 Dhs'nin fiyat oldukça uygun ama carbon tahta niye bu kadar uygun? Off+ olarak belirtilmiş, bu gerçek değeri mi? sonuç olarak masadan çok da fazla uzaklaşmadan ve spinli oynayan, raketin eline oturması konusunda hassas olan birisi için hangi tahtayı önerirsiniz? teşekkürler Değer olarak DHS nin kendine özeL bi cetveli olduğundan avrupayi markalarla kıyaslarsak benzer değerler taşıdığını düşünmüyorum.. Tahta öyLe çok fazla değiştirilmemeli bence yani bi kerelik al ANDRO yu al.. Ben 15-20 dak oynadım tahtayla o yüzden pek yeterli bilgi veremiycem ama mutlaka oynamış arkadaşlar bilgi vericektir sana.. İyi çalışmalar kardeşim.. Selamlar..
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap