Guest 41zoradam41 Oluşturma zamanı: 4 Ağustos, 2008 Oluşturma zamanı: 4 Ağustos, 2008 şuan çift tarafta g2fx kullanıyorum biraz hızlı ve kontrolsüz geliyor biraz daha yavaş ama daha iyi spin üreten bir lastik arıyorum masaya yakın ve orta mesafede topspin oynuyorum atak oyun severim g2fx masaya yakın kullanışlı değil tacfire c,magna,nimbus sound aklımda olanlar tacfire c yavaş gelir mi,magna hakkında dayanıksız ve süngeri sert yorumları yapılıyor(yumuşak sünger tercihim),nimbus sound a da dayanıksız ve spinleri çok yükse atıyor yorumları yapılıyor sizce hangisi uygun olur
Guest Ömer Faruk Yılmaz Gönderim Zamanı: 4 Ağustos, 2008 Gönderim Zamanı: 4 Ağustos, 2008 şuan çift tarafta g2fx kullanıyorum biraz hızlı ve kontrolsüz geliyor biraz daha yavaş ama daha iyi spin üreten bir lastik arıyorum masaya yakın ve orta mesafede topspin oynuyorum atak oyun severim g2fx masaya yakın kullanışlı değil tacfire c,magna,nimbus sound aklımda olanlar tacfire c yavaş gelir mi,magna hakkında dayanıksız ve süngeri sert yorumları yapılıyor(yumuşak sünger tercihim),nimbus sound a da dayanıksız ve spinleri çok yükse atıyor yorumları yapılıyor sizce hangisi uygun olur Tackifire C yavaş gelir diyorsan eğer , spini biraz az ama hızı daha fazla olan Special Soft u öneririm ...
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap