birol Oluşturma zamanı: 25 Temmuz, 2008 Oluşturma zamanı: 25 Temmuz, 2008 Arkadaşlar Donic Waldner black devil üstüne hangi lastikleri kullanabilirim...
turushanovgu Gönderim Zamanı: 25 Temmuz, 2008 Gönderim Zamanı: 25 Temmuz, 2008 ya sevgili birol, kusura bakma ama, soruna gülmeli mi ağlamalı mı karar veremedim, bana sorarsan ox uzun tırtıldan, bryce'a kadar ne istersen takabilirsin.
birol Gönderim Zamanı: 25 Temmuz, 2008 Yazar Gönderim Zamanı: 25 Temmuz, 2008 ya sevgili birol, kusura bakma ama, soruna gülmeli mi ağlamalı mı karar veremedim, bana sorarsan ox uzun tırtıldan, bryce'a kadar ne istersen takabilirsin. benim bu alanda fazla bilgili değilim.O yüzden genelde sorduklarım sriver fx- veya bryce önerdiler.sence hangi lastik daha iyi
turushanovgu Gönderim Zamanı: 25 Temmuz, 2008 Gönderim Zamanı: 25 Temmuz, 2008 bence her iki lastik de kendi alanlarında en iyileri, peki sen hangi alanda iyisin
birol Gönderim Zamanı: 25 Temmuz, 2008 Yazar Gönderim Zamanı: 25 Temmuz, 2008 bence her iki lastik de kendi alanlarında en iyileri, peki sen hangi alanda iyisin Ben genelde atak oynuyorum.Atak şansını rakibime bırakmadan ilk atağı ben başlatıp bitirmeye çalışıyorum.Sen ne kullanıyorsun.Bana önerin ne
turushanovgu Gönderim Zamanı: 25 Temmuz, 2008 Gönderim Zamanı: 25 Temmuz, 2008 agresif oynuyorsun yani, tekniğim iyi kontrolde zorlanmam dersen bryce kullan derim, kontrolde sıkıntı yaşarım dersen ve biraz daha yavaş olsun dersen sriver fx iyi bir seçim olur. ben imzamdaki ekipmanları kullanıyorum
ongun Gönderim Zamanı: 25 Temmuz, 2008 Gönderim Zamanı: 25 Temmuz, 2008 Butterflyın fiyatları rahatsız ediyorsa eğer, Bi tane Yinhe Earth lastik alın (süngeri 36 derece sertlikte olanından). Ucuz. 20 lira filan. Yüzeyi iyi top tutan, hızlıca bir lastiktir. Deneyin. Ağırlığını, oyununu severseniz bi tane daha alın oynamanıza bakın. Lastik masrafınız masraf olmaktan çıksın.
Bora Gönderim Zamanı: 25 Temmuz, 2008 Gönderim Zamanı: 25 Temmuz, 2008 masa tenisindeki seviyenizi bilmiyorum ama eğer yeni başlamış, hiç ders almamış biriyseniz, sriver fx, rapidsoft (2.0mm veya altı) gibi lastikler tercih ediniz.
deva sarjan Gönderim Zamanı: 25 Temmuz, 2008 Gönderim Zamanı: 25 Temmuz, 2008 2 x 1.1mm tackiness chop
Recommended Posts