Guest Fadıl Olguner Oluşturma zamanı: 22 Temmuz, 2008 Oluşturma zamanı: 22 Temmuz, 2008 TT Master firmasının urettigi Swing Back 1 F yasaklanan surtunmesiz uzun puturlere en yakın lastik olarak nitelendiriliyor.Oldukca etkili olan bu lastik rakibe adeta zorla hata yaptırıyor.İlgi duyan arkadaslar You Tube'den bu lastigin ozelliklerini izleyebilirler.You Tube seach'e bu lastigin ismini yazmak yeterli
Guest BaTuHaNoW Gönderim Zamanı: 23 Temmuz, 2008 Gönderim Zamanı: 23 Temmuz, 2008 TT Master firmasının urettigi Swing Back 1 F yasaklanan surtunmesiz uzun puturlere en yakın lastik olarak nitelendiriliyor.Oldukca etkili olan bu lastik rakibe adeta zorla hata yaptırıyor.İlgi duyan arkadaslar You Tube'den bu lastigin ozelliklerini izleyebilirler.You Tube seach'e bu lastigin ismini yazmak yeterli gerçi ben sadece tahta sormuştum ama olsun.peki biz bu lastiği nerden temin edebiliriz...
Guest Fadıl Olguner Gönderim Zamanı: 23 Temmuz, 2008 Gönderim Zamanı: 23 Temmuz, 2008 gerçi ben sadece tahta sormuştum ama olsun.peki biz bu lastiği nerden temin edebiliriz... Bu lastigi satan Isveç'teki uretici firmadır.www.ttmaster.com sitesinden internet yolu ile yol parası ile beraber toplam 35 Euro'ya alabilirsiniz.Cok guvenilir bir sitedir .o kadar ki ITTF tarafından onaylanmayan bir lastiklerini alan musterilerine paralarını iade etti.
Recommended Posts