Guest Hayrettin Oluşturma zamanı: 6 Temmuz, 2008 Oluşturma zamanı: 6 Temmuz, 2008 Masa sayısı: 6 Adres: Seyitnizam tramvayı karşısı UPS Spor Kompleksi (Zeytinburnu) Fiyat: 60 YTL Açık olduğu günler: Salı-Perşembe-Cumartesi (Temmuz ayında Salı-ÇARŞAMBA-Cumartesi) (Özel ders verilmiyor) (Her ayın ikinci Cumartesi günü turnuva düzenlenir!) Tüm masa tenisi severleri bekleriz ...
Guest cucar Gönderim Zamanı: 22 Temmuz, 2008 Gönderim Zamanı: 22 Temmuz, 2008 ups un http://maps.google.com/ dan enlem boylamlarını atabilir misiniz? mesela ben burada oynuyorum.... 40.992767, 28.842652
Tahsin1 Gönderim Zamanı: 29 Temmuz, 2008 Gönderim Zamanı: 29 Temmuz, 2008 bu ups mesaileri ne zaman değişecek bilgisi olan varmı ne zaman salı perşembe cumartesi olacak nurullah hocayla bi r ara konuştum hergün açık olacak doğrumu acaba doğruysa çok iyi olur valla
Guest Ömer Faruk Yılmaz Gönderim Zamanı: 30 Temmuz, 2008 Gönderim Zamanı: 30 Temmuz, 2008 bu ups mesaileri ne zaman değişecek bilgisi olan varmı ne zaman salı perşembe cumartesi olacak nurullah hocayla bi r ara konuştum hergün açık olacak doğrumu acaba doğruysa çok iyi olur valla Yaz sonuna kadar salı,çarşamba,c.tesi diye biliyorum...
Tahsin1 Gönderim Zamanı: 26 Eylül, 2008 Gönderim Zamanı: 26 Eylül, 2008 ömer merhabalar nerelerdesin yahu hiç gözükmüyon artık tenisi oynuyonmu bu aralar soracaktım seninle tenis oynamayı özledim eğer vaktin olursa bi mesaj at buluşup biraz tenis oynayalım olurmu kendine pazarlar zeytin nburnu kopleksinde hep oynuyoruz bu pazar gele bilsen sende güzel olur tabi vaktin varsa diyom neyse görüşürüz byyyyyyy
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap