Guest Yasin çakmakçı Oluşturma zamanı: 17 Ekim, 2004 Oluşturma zamanı: 17 Ekim, 2004 arkadaşlar merhaba ben rizeden yasin malatyalı serkan , yavuz vardı tanıyan varmı beeraber kigde oynuyorduk
Guest Yasin çakmakçı Gönderim Zamanı: 17 Ekim, 2004 Gönderim Zamanı: 17 Ekim, 2004 acaba şimdi ne yapıyolar uzun zamandır kendilerini görmedim?
Misafir Gönderim Zamanı: 20 Ekim, 2004 Gönderim Zamanı: 20 Ekim, 2004 arkadaşlar merhaba ben rizeden yasin malatyalı serkan , yavuz vardı tanıyan varmı beeraber kigde oynuyorduk Yasin ,merhaba ben Hasan şu an istanbul'da öğretmenlik yapıyorum.Yavuz birinci ligde ,orhan ve giresundan muhittinle batman adına maçlara katılıyorlar.Hafta sonu Adapazarında 1. lig maçlarını izlemeye gittim ve arkadaşları gördüm. Bu arada Serkan üniversiteye hazırlanıyor.
Guest Yasin çakmakçı Gönderim Zamanı: 22 Ekim, 2004 Gönderim Zamanı: 22 Ekim, 2004 öğretmen olmana çok sevindim ben de dörtteyim seneye inşallah öğretmen olurum senin gibi biz de süper ligde oynuyoruz gürhan, 2 de iranlı var görürsen benden slm söyle
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap