Ertan Oluşturma zamanı: 4 Ekim, 2004 Oluşturma zamanı: 4 Ekim, 2004 Forum tarafından Mynet mail adresli kulanıcılara gönderilen mesajlar hata vererek geri gelmektedir. Anladığım kadarıyla Mynet forumdan gelen mesajları kabul etmiyor. Çözüm olarak ya başka bir siteden mail adresi almalı veya Mynet ile görüşüp forumdan gelen mailleri kabul etmesi sağlanmalı diye düşünüyorum. Mynet adresli bir çok yeni üye de bu yüzden foruma kayıt olamıyor.
Ertan Gönderim Zamanı: 14 Ekim, 2004 Yazar Gönderim Zamanı: 14 Ekim, 2004 Geçen hafta Mynet'e de bir mesaj gönderip forumdan gelen mesajlara izin vermelerini istedim ama cevap bile vermediler. Hala Mynet adresli yeni üyeler kayıt olamıyorlar. Mynet de adresi olan eski üyelerimizin ya Mynet ile görüşüp sorunu çözmeleri, ya da yeni bir mail adresi alıp bunu bana bildirmeleri gerekiyor.
Ertan Gönderim Zamanı: 18 Ekim, 2004 Yazar Gönderim Zamanı: 18 Ekim, 2004 Bu konuda iki defa mesaj yazmama rağmen Mynetten veya üyelerimizden bir bilgi alamadım (sadece Çağdaş yeni mail adresi bildirdi). Bugün de tüm mynet.com adresli üyelerimize mesaj gönderdim. Bir hafta içinde bu üyelerimizden aktif olarak kullandıkları yeni mail adreslerini bekliyorum. Bir hafta içinde bildirmeyenlerin üyelikleri askıya alınacak, 2 hafta içinde bildirmezlerse de üyelikleri silinecektir.
Guest Offansive Gönderim Zamanı: 30 Ekim, 2004 Gönderim Zamanı: 30 Ekim, 2004 yeni e mail adresimizi nasıl onaylayacağız :
Ertan Gönderim Zamanı: 1 Kasım, 2004 Yazar Gönderim Zamanı: 1 Kasım, 2004 Yeni mail adresinize bir onay maili gelecek ve onun içinde onaylama linki var. Veya yeni mail adresinizden bana bir mail gönderirseniz ben de onaylayabilirim.
Ertan Gönderim Zamanı: 1 Kasım, 2004 Yazar Gönderim Zamanı: 1 Kasım, 2004 Foruma 6 aydır girmeyen mynet uzantılı adreslilerin üyelikleri askıya alındı. Haftaya da kalanlar askıya alınacak.
Ertan Gönderim Zamanı: 18 Kasım, 2004 Yazar Gönderim Zamanı: 18 Kasım, 2004 Bazı üyelerimizin girişimi sonucu Mynet forumdan giden mesajları kabul etmeye başladı. Bir kaç üyemize deneme mesajları gönderip ulaştığını tespit ettim. Üyelerimizin ve forumun Mynet ile bundan sonra mail sorunu yaşamayacağını umuyorum.
Ertan Gönderim Zamanı: 26 Mayıs, 2005 Yazar Gönderim Zamanı: 26 Mayıs, 2005 Mynet yine forumdan gelen mailleri kabul etmemeye başladı. Verdiği hata mesajı : SMTP error from remote mailer after initial connection: host mail.mynet.com [212.101.97.136]: 554 REJECT 209.63.57.142 Please report this message to mailsupport@mynet.com / Lutfen bu hatayi mailsupport@mynet.com adresine yollayiniz Mynet de mail adresi olan üyelerimizin en kısa sürede Ya mynet ile görüşüp forumdan gelen mailleri kabul etmesini sağlamalı ya da foruma yeni bir mail adresi bildirmelidirler. Tüm üyelerimizin gerektiğinde ulaşılabileceği bir mail adresleri olması şarttır. Mynet bu tavrını sürdürürse bazı üyelerimiz mağdur olabileceklerdir.
Ertan Gönderim Zamanı: 26 Mayıs, 2005 Yazar Gönderim Zamanı: 26 Mayıs, 2005 Mynet de mail adresi olan üyelerimiz : 07Cennet 64seher Adak_25 Ahmet Serdar Ergül Ahmet_5534 Ajkums Akgun23 Ali AliGuller Alperen Anxious Apex64 Asad26 Aşiyan23 Ayça AytacKum Barış çağrı BaysalOrcun Beatit Besyo_01 Bihopde Blknl Blntsnl Bluebrk BURSaLİ BuzlarPrensi CagatayKacmaz Cakewalk Cako67 Can Doğan Olgun CanerKarakus59 Cemil Görener Cenky Cepooo Champ Chutluck Crusher Çağdaş DanyelKsm Darth_Maul DEM Deniz DrBilgeKagan Egos84 Ekrem EkremKaya Emelllleeee Emrahs Enginarda ErkanKiziltas Erman Ertuğrul Evren Excalibur Eypd Fakılı FastSpinner Ferhat GamzeOzyurt Gazispor Ghoest-Y Gkslblgn Gokdev Guavera_007 Gül Gülşah Hakan_Karadas Hakan1990 HalilSarica Halimağa Hasan0654 HasanSakarca hayat Hebiloğlu HellsAngel Huduni Hüseyin Ihyetim IsaDemir İ.Furkan Sarier Kaan Kalibre Kalyoncu Murat Kemal Balim Kkun L.Memiş Lithium M.Özyürek Mahmut MBasatemir Melis MelonSapka70 Merih Mesut Bal Midsummer Mitomisin Mmkt07 MollaGürhani Mromanov Mujdat1989 Murty mustafaelmacı Musti_276 Mxkn Nadir Neslihan Nurettin NurhanTufekci Okara1990 Omerkck Ordulu Osge OsmanYoluckesan Oxydgen Oya Ozan Ozgur_06 Ozhan OzlemOsman Önder Özgür ÖzgürAtakan Papillon Peker Pelay Poet Ramazan Akdemir Recep Recep72 Saadetim1978 Safranbey Salih Sami Sampiyon52 Sandstorm Selda İmir Semanur SercanCızıroglu Serkan Sezen_Winnie Simco Sina Içen Soner Yıldırım Sportactive Stetik Sukru Sunay Atakan Sunay Vatansever Süleyman Svesve Şehsade TableTenisçi Tabletennis38 Taci Tamer Tayfun Taymaz Tsmtk Tuncer TurgayAltınok TurkhanAdem Tursarx Ufuk Altınkıran Ugur.O UgurKaraca1 Uğur Umit Yasin_45 Yıldız Yildirim258 Yusuf Baktir YusufPolat YZeki Zlazla
Ertan Gönderim Zamanı: 30 Mayıs, 2005 Yazar Gönderim Zamanı: 30 Mayıs, 2005 Tuncer arkadaşımızın başvurusu üzerine mynet hatayı düzeltmiş gibi görünüyor. Kendisine teşekkür ederim.
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap