Guest Ercins Oluşturma zamanı: 25 Eylül, 2004 Oluşturma zamanı: 25 Eylül, 2004 ARKADAŞLAR İZMİRLİLERİ BEKLİYORUM DOKUZ EYLÜL ÜNİVERS. BUCA EĞİTİM FAKÜLTESİNDE ÖĞRENCİYİM SELAMLAR.... :
Guest TGuneysu Gönderim Zamanı: 28 Eylül, 2004 Gönderim Zamanı: 28 Eylül, 2004 Saat 1900 sonrası Karşıyada Freud ile beraber haftada 2 veya 3 oynamaya çalışıyoruz. mesajlaşalım bekleriz
Guest Burhan Ensağ Gönderim Zamanı: 11 Ekim, 2004 Gönderim Zamanı: 11 Ekim, 2004 ARKADAŞLAR İZMİRLİLERİ BEKLİYORUM DOKUZ EYLÜL ÜNİVERS. BUCA EĞİTİM FAKÜLTESİNDE ÖĞRENCİYİM SELAMLAR.... : slm ercin. bende dokuz eylülün tıp. fak. kampüsündeyim.burada ilgilenen kimse yok o yüzden en kısa zaman da buluşalım. müsait olduğun zamanları bana bildirirsen sevinirim. görüşmek üzere.
Guest Burhan Ensağ Gönderim Zamanı: 11 Ekim, 2004 Gönderim Zamanı: 11 Ekim, 2004 ARKADAŞLAR İZMİRLİLERİ BEKLİYORUM DOKUZ EYLÜL ÜNİVERS. BUCA EĞİTİM FAKÜLTESİNDE ÖĞRENCİYİM SELAMLAR.... : burhanensag@hotmail.com
Guest Burhan Ensağ Gönderim Zamanı: 15 Ekim, 2004 Gönderim Zamanı: 15 Ekim, 2004 ARKADAŞLAR İZMİRLİLERİ BEKLİYORUM DOKUZ EYLÜL ÜNİVERS. FİZİK TEDAVİ VE REHABİLİTASYON Y.O. NDA ÖĞRENCİYİM SELAMLAR.... İLGİLENEN VARSA burhanensag@hotmail.com DAN BANA ULAŞABİLİR
Misafir Gönderim Zamanı: 21 Ekim, 2004 Gönderim Zamanı: 21 Ekim, 2004 Atatürk kapalı spor salonunun altında masa tenisi müessese ligi oluyor her çarşamba saa 18 30 -20 00 arası gelin görüşelim
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap