Guest Mehmet Alkanat Oluşturma zamanı: 22 Eylül, 2004 Oluşturma zamanı: 22 Eylül, 2004 haftanın belirli günleri istikrarlı bir şekilde antrenman yapabilecek arkadaş arıyorum.ilgilenen arkadaşların maillerini bekliyorum. :gulumse: :gulumse:
Guest Social Distortion Gönderim Zamanı: 23 Eylül, 2004 Gönderim Zamanı: 23 Eylül, 2004 İyide sen nerdesin? Ve sen ne zamanlar boşsun???
Guest Ercins Gönderim Zamanı: 25 Eylül, 2004 Gönderim Zamanı: 25 Eylül, 2004 VALLA DOĞRU İZMİRDEYSEN YA DA İZMİRLİYSEN NEDEN OLMASIN??
Misafir Gönderim Zamanı: 26 Şubat, 2005 Gönderim Zamanı: 26 Şubat, 2005 ben de oynuyacak arıyorum. atasehir deyim burada masa da var . ilgilenenler mail atsın. orta üst seviyedeyim. 21 yasındayım.
Eypd Gönderim Zamanı: 1 Nisan, 2005 Gönderim Zamanı: 1 Nisan, 2005 ben de oynuyacak arıyorum. atasehir deyim burada masa da var .ilgilenenler mail atsın. orta üst seviyedeyim. 21 yasındayım. ben bahçelievler bakırköydeyim.antreman yapabiliriz.ama ataşehir uzak dimi biraz.
Misafir Gönderim Zamanı: 1 Nisan, 2005 Gönderim Zamanı: 1 Nisan, 2005 VALLA DOĞRU İZMİRDEYSEN YA DA İZMİRLİYSEN NEDEN OLMASIN?? ercins ben 15 nisanda izmir'de olacağım...seninle idman yapabiliriz..1 hafta kadar kalacağım...nerde oturuyorsun ve okuyor musun...?
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap