Guest Dorukdee Oluşturma zamanı: 22 Eylül, 2004 Oluşturma zamanı: 22 Eylül, 2004 Selamlar, Aslinda bu soruyu su anda ne yapabilirim diye merak ettigimden soruyorum. Cunki masa tenisi oynamak icin hem zaman hem mekan hem de partner acisindan buyuk eksikliklerim var ve odamda sadece raketim toplarim ve bir calisma masasi var. Oyunumun gerilememesi icin neler yapabilirim? Tesekkurler. Bunun disinda masa tenisi masasi ile tek kisilik yapilabilecek calismalar hakkindaki bilgilerinizi de paylasabilirseniz sevinirim. Doruk Demircioglu
Saadettin Gönderim Zamanı: 24 Eylül, 2004 Gönderim Zamanı: 24 Eylül, 2004 Merhaba Doruk, Eğer robot alacak paran yoksa masanın karşı tarafına herhangi bir marangozla konuşarak 30-60 derece açılı ve hareketli bir sunta kestirtebilirsin. Yalnız suntanın üzeri topu sana düzgün atacak şekilde olmalı yada MDF olmalı. Belirli bir açıyla karşı tarafa koyarsan, karşında rakip varmış gibi her attığın top, önce masaya sonrada MDF'ye çarparak belirli bir açıyla sana geri gelecektir ama sadece düz oyun çalışabilirsin. Sevgiler
Guest Sysyphos Gönderim Zamanı: 24 Eylül, 2004 Gönderim Zamanı: 24 Eylül, 2004 Ben kendi kendime bu oyunu duvarda oynayarak öğrenmiştim (veya muhtemelen ögrendigimi saniyorum) . Anlayacağın sırasıyla taban, duvar, raket, taban, duvar, raket... Forehandin için bir şey diyemeyeceğim ama backhandine çok şeyler katacağından eminim. saygilarla...
Tufan Yalcin Gönderim Zamanı: 2 Ekim, 2004 Gönderim Zamanı: 2 Ekim, 2004 Dorukdee şu anda hangi şehirde ikamet ediyorsun arkadaşım.
Guest Can Gönderim Zamanı: 19 Şubat, 2005 Gönderim Zamanı: 19 Şubat, 2005 dorukdee senin yazını hiç farketmedim bende buna benzer bi konu başlattım.
Guest Simurg Gönderim Zamanı: 10 Nisan, 2005 Gönderim Zamanı: 10 Nisan, 2005 Eğer robot alacak paran yoksa masanın karşı tarafına herhangi bir marangozla konuşarak 30-60 derece açılı ve hareketli bir sunta kestirtebilirsin. saadettin'in bahsettiği aletin yapılmışı da varmış demek ki. mytabletennis'in forumunda gördüm ben de. spin çalışmak için faydalı bir alet gibi görünüyor.
Ferrokrom Gönderim Zamanı: 11 Nisan, 2005 Gönderim Zamanı: 11 Nisan, 2005 Adamlar bu aletin üstüne lastik yapıştırmışlar , o kadar büyük lastiği nerden bulucaz...
Guest Simurg Gönderim Zamanı: 11 Nisan, 2005 Gönderim Zamanı: 11 Nisan, 2005 artık lastikler birleştirilebilir belki ferro :gulumse:
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap