Guest Ercins Oluşturma zamanı: 2 Eylül, 2004 Oluşturma zamanı: 2 Eylül, 2004 ARKADAŞLAR SİTEYE YENİ ÜYE OLDUM VE İZMİRLİYİM MASA TENİSİ İLE İLGİLENEN İZMİRLİ ARKADAŞLARLA TEMASA GEÇMEK İSTİYORUM
Misafir Gönderim Zamanı: 2 Eylül, 2004 Gönderim Zamanı: 2 Eylül, 2004 Ben izmirin bergama ilçesinde oturuyorum msn kullanıyorsan alioktay89@hotmail.com konuşuruz mailde atabilirsin.
Guest Yusuf Aydin Gönderim Zamanı: 2 Eylül, 2004 Gönderim Zamanı: 2 Eylül, 2004 Ben dokuz eylül üniversitesini bu sene kazandım.Okul başladıktan sonra buluşabiliriz.Ne dersin?
Guest TGuneysu Gönderim Zamanı: 3 Eylül, 2004 Gönderim Zamanı: 3 Eylül, 2004 Arkadaşlar İzmir toplantısı ve forum masa tenisini hatırlattı herhalde Karşıyaka da oynayacak arkadaşlar (saat 1800 sonrası) için tguneysu@e-kolay.net beklerim
Guest Dorukdee Gönderim Zamanı: 22 Eylül, 2004 Gönderim Zamanı: 22 Eylül, 2004 Ben de seneye Izmir'deyim bir aksilik olmazsa. (Temmuz 2005) Bornova'dayim ve ayni zamanda Ege Universitesi'nde de ogrenciyim. Ilgilenenler olursa lutfen bana da e-mail atin. dorukdemircioglu@yahoo.com Basarılar.
Guest Social Distortion Gönderim Zamanı: 22 Eylül, 2004 Gönderim Zamanı: 22 Eylül, 2004 Bende yaz aylarında Bergama'da olcam ....Benim mail: daytona_sum41@hotmail.com
Guest Ercins Gönderim Zamanı: 25 Eylül, 2004 Gönderim Zamanı: 25 Eylül, 2004 YUSUF AYDIN ARKADASİM,HANGİ BÖLÜMÜ KAZANDIN?TANIŞMAK İSTERİM.ercins@mynet.com a mesaj atabilirsin :gulumse: konuşuruz
Guest Burhan Ensağ Gönderim Zamanı: 11 Ekim, 2004 Gönderim Zamanı: 11 Ekim, 2004 ben Dokuz Eylül Üniv. Tıp Fak. kampüsünde öğrenciyim.İlgilenen arkadaşları bekliyorum. burhanensag@hotmail.com dan da bana ulaşabilirsiniz
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap