Guest Sempathic Oluşturma zamanı: 28 Nisan, 2008 Oluşturma zamanı: 28 Nisan, 2008 1- Marmara Üni (Istanbul) 2-Ankara üni 3-Lefke Üni (kıbrıs) 4-İstanbul Üni 5-Gazi Üni 6-ODTÜ Bildiğim kadarıyla sonuçlar böyle.
Matematik Gönderim Zamanı: 28 Nisan, 2008 Gönderim Zamanı: 28 Nisan, 2008 bizim 9 eylül ne oldu. biliyormusun
Guest Sempathic Gönderim Zamanı: 28 Nisan, 2008 Gönderim Zamanı: 28 Nisan, 2008 bizim 9 eylül ne oldu. biliyormusun evet biliyorum. Gruptan 2. olarak çıktılar. Ama şanssız bir kura çektiler Ankara Üni geldi kurada. Ee doğal olarak yenildiler Ve Malesef elendiler Çok şanssızlarmış.
Matematik Gönderim Zamanı: 28 Nisan, 2008 Gönderim Zamanı: 28 Nisan, 2008 evet biliyorum. Gruptan 2. olarak çıktılar. Ama şanssız bir kura çektiler Ankara Üni geldi kurada. Ee doğal olarak yenildiler Ve Malesef elendiler Çok şanssızlarmış. her işte bir hayır vardır derler. çok sağol teşekkür ettim.
Guest CaNnNn Gönderim Zamanı: 30 Nisan, 2008 Gönderim Zamanı: 30 Nisan, 2008 yanlışın var 6. Mugla üniv, ODTU yü yendi!!! düzeltelim lütfen
Mustafa Altunok Gönderim Zamanı: 30 Nisan, 2008 Gönderim Zamanı: 30 Nisan, 2008 Arkadaşlar bilenler varsa özellikle ilk 5 te hangi oyuncular oynadı, onlarıda yazarlarsa bizde öğrenmiş oluruz.
m.bekir06 Gönderim Zamanı: 30 Nisan, 2008 Gönderim Zamanı: 30 Nisan, 2008 ilk bilgi yanlış. gazi üni 7. 8. lik maçında odtü yü yenerek 7 .olmustur. bugun gazi üni. oyuncusundan aldım bilgiyi
ice_stream Gönderim Zamanı: 1 Mayıs, 2008 Gönderim Zamanı: 1 Mayıs, 2008 olabilir 7. lik de iyi derece bence de ii derece... tebrik ederim... ( herne kadar ben olmasam da bizim takım gayet ii...)... bi gazili olarak sizle gurur duyuyorum.... inşallah seneye en azından ilk dörde girersiniz...
ice_stream Gönderim Zamanı: 1 Mayıs, 2008 Gönderim Zamanı: 1 Mayıs, 2008 olabilir 7. lik de iyi derece bence de ii derece... tebrik ederim... ( herne kadar ben olmasam da bizim takım gayet ii...)... bi gazili olarak sizle gurur duyuyorum.... inşallah seneye en azından ilk dörde girersiniz... ( ayrıca odtuyu yenmeniz de ayrı bi guzellik : )
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap