Guest MeHDiX Oluşturma zamanı: 27 Nisan, 2008 Oluşturma zamanı: 27 Nisan, 2008 öncelikle bulunduğum ilçe istanbulun en büyük ilçesi (son düzenlemelerle) spor salonu vs. belediye tesislerinde var hemde ücretsiz ben lisans nasıl alırım bulunduğum ilçede bulunduğum ilçe bağcılar lisans ve müsabakalara katılmak için neler gerekiyor yaşım 17 (1991) liseye devam ediyorum
Guest pianist Gönderim Zamanı: 27 Nisan, 2008 Gönderim Zamanı: 27 Nisan, 2008 öncelikle bulunduğum ilçe istanbulun en büyük ilçesi (son düzenlemelerle) spor salonu vs. belediye tesislerinde var hemde ücretsiz ben lisans nasıl alırım bulunduğum ilçede bulunduğum ilçe bağcılar lisans ve müsabakalara katılmak için neler gerekiyor yaşım 17 (1991) liseye devam ediyorum lisans işinde yardımcı olamam ben ama nerelerde oynadığını merak ettim bende bağcılardayım da
Remzi Sarioglu Gönderim Zamanı: 27 Nisan, 2008 Gönderim Zamanı: 27 Nisan, 2008 öncelikle bulunduğum ilçe istanbulun en büyük ilçesi (son düzenlemelerle) spor salonu vs. belediye tesislerinde var hemde ücretsiz ben lisans nasıl alırım bulunduğum ilçede bulunduğum ilçe bağcılar lisans ve müsabakalara katılmak için neler gerekiyor yaşım 17 (1991) liseye devam ediyorum İstersen Beden Terbiyesi İl müdürlüğü sicil lisans bölümüne giderek ferdi lisans çıkartabilirsin veya masa tenisi branşı olan bir kulüpte hem ferdi hemde takım lisansı çıkartabilirsin. Kulüp lisansı çıkartmak istersen ben Haydarpaşa Lisesi Spor Kulübünden lisans çıkartabilirim. İyi çalışmalar
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap