Remzi Sarioglu Oluşturma zamanı: 20 Nisan, 2008 Oluşturma zamanı: 20 Nisan, 2008 İstanbul'da çalıştırdığım 10 yaşlarında olan, Eren Can'ın annesi Dr.Çiğdem hanım aradı. Dr.Çiğdem hanımın tayini 2 yıl önce Aydın'a çıktı ve oraya yerleştiler. Bu sene Aydın ilkokullar arası masa tenisi turnuvalarında Eren Can'ın takımı Aydın Birincisi ve Türkiye İlkokullar arası masa tenisi turnuvasında ise Türkiye Dördüncüsü olmuşlar. Benim çok emeğim olduğunu ve bundan dolayı sonsuz teşekkürlerini ilettiler. Bir kere daha gururlandım. Eren Can'a teşekkür ediyor ve başarılarının devamı diliyorum.
şerefgüneysu Gönderim Zamanı: 20 Nisan, 2008 Gönderim Zamanı: 20 Nisan, 2008 Tebrikler, bir antrenörün en çok istediği de budur değil mi?
GokhanEgemen Gönderim Zamanı: 20 Nisan, 2008 Gönderim Zamanı: 20 Nisan, 2008 Eren'i biliyorum.Vuruşları çok düzgün.Tebrik ederim.İyi bir eğitim vermişsiniz.
AliGuller Gönderim Zamanı: 21 Nisan, 2008 Gönderim Zamanı: 21 Nisan, 2008 Remzi Abi, sizi ve öğrencinizi ben de tebrik ediyorum.
Tufan Yalcin Gönderim Zamanı: 21 Nisan, 2008 Gönderim Zamanı: 21 Nisan, 2008 Bir antrenörün yetiştirdiği sporcusunun başarılarını görmesi mutluluk ve gurur vericidir.Sizi bende tebrik ediyorum.
Remzi Sarioglu Gönderim Zamanı: 27 Nisan, 2008 Yazar Gönderim Zamanı: 27 Nisan, 2008 Benimle duyularımı paylaştığınız için hepinize teşekkür ediyorum. Sağolun
Saadettin Gönderim Zamanı: 28 Nisan, 2008 Gönderim Zamanı: 28 Nisan, 2008 Öncelikle verdiğiniz emeklerin karşılığını yaptığı derecelerle süsleyen Eren Can'ın gözlerinden öpüyor başarılarının devamını diliyorum. Ayrıca genç bir fidanın kökleri sağlam bir ağaç haline dönüşmesi için yol gösterici güneşi olan Remzi Hocamızı da ayrıca kutluyorum. Ülkemizin karşılık beklemeden bu işlere soyunan ve yetiştirdiği sporcularla bizleri kıskandıran, yetenekli ve azimli antrenörlere her zaman ihtiyacı var. İnşallah yeni yetişen antrenörlerde sizin izinizden giderek yaydığınız ışık gibi her yeri aydınlatmayı başarırlar...
turushanovgu Gönderim Zamanı: 28 Nisan, 2008 Gönderim Zamanı: 28 Nisan, 2008 İstanbul'da çalıştırdığım 10 yaşlarında olan, Eren Can'ın annesi Dr.Çiğdem hanım aradı. Dr.Çiğdem hanımın tayini 2 yıl önce Aydın'a çıktı ve oraya yerleştiler. Bu sene Aydın ilkokullar arası masa tenisi turnuvalarında Eren Can'ın takımı Aydın Birincisi ve Türkiye İlkokullar arası masa tenisi turnuvasında ise Türkiye Dördüncüsü olmuşlar. Benim çok emeğim olduğunu ve bundan dolayı sonsuz teşekkürlerini ilettiler. Bir kere daha gururlandım. Eren Can'a teşekkür ediyor ve başarılarının devamı diliyorum. hocam sizi kutluyorum ve bu mutluluğu emek sarfeden herkesin yaşamasını diliyorum
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap