Guest MiRzaLX Oluşturma zamanı: 17 Nisan, 2008 Oluşturma zamanı: 17 Nisan, 2008 Arkadaşlar, İstanbul (özellikle Anadolu Yakasında) Masa tenisi ekipmanı satan Alış-veriş merkezi, mağaza şeklinde her tür ihtiyacımızı (masa olsun, raket olsun) karşılayabileceğimiz bir yer var mı ? Özellikle bu sektörde sanal satışlar çok yaygın sanırım, hiç gezip dolaşıp görebileceğimiz masa tenisi mağazaları yok mu ? Amatör sayılırım ben bu konuda. Bilgilerinizi bekliyorum.
Ertan Gönderim Zamanı: 17 Nisan, 2008 Gönderim Zamanı: 17 Nisan, 2008 Bu konuyu açtığınız sayfanın en üst kısmında aradığınız bilgi vardı. Türkiye'de malzeme satan firmalar
sdolar57 Gönderim Zamanı: 17 Nisan, 2008 Gönderim Zamanı: 17 Nisan, 2008 Arkadaşlar, İstanbul (özellikle Anadolu Yakasında) Masa tenisi ekipmanı satan Alış-veriş merkezi, mağaza şeklinde her tür ihtiyacımızı (masa olsun, raket olsun) karşılayabileceğimiz bir yer var mı ? Özellikle bu sektörde sanal satışlar çok yaygın sanırım, hiç gezip dolaşıp görebileceğimiz masa tenisi mağazaları yok mu ? Amatör sayılırım ben bu konuda. Bilgilerinizi bekliyorum. kadıköy belediyesinin tam karşısında minübüs yolu üzerinde spin spor var butterflay ve tibhar ürünleri satıyor her türlü ihtiyacını karşılayabilirsin.
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap