Ertan Oluşturma zamanı: 4 Ağustos, 2004 Oluşturma zamanı: 4 Ağustos, 2004 Aşağıdaki yazıyı masatenisi.org sitesi için yazdım ve bilgi için buraya da koymak istedim. Forumun bu seviyeye gelmesinde katkısı olan tüm üyelerimize teşekkür ederim. ========================================= FORUM TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜK MASA TENİSİ GURUBU HALİNE GELDİ Açıldığından beri yaklaşık bir sene geçmesine rağmen forum üyelerimizin sayısı 400 ü geçmiş, gönderilen mesajların sayısı ise 3900 a ulaşmıştır. Gösterilen ilgiden önemlisi üyelerimizin masa tenisinin gelişmesi için harcadıkları çaba ve gönderdikleri mesajların seviyeli ve kaliteli oluşudur. Türkiye'deki üyelerimizin yanısıra yurtdışındaki ve deniz aşırı ülkelerdeki faal ve çok sevilen üyelerimizin de güncel haber, bilgi ve ekipman desteği konularında verdikleri destek ile forumun bu günlere gelmesinde büyük katkıları oldu. Forum sayesinde üyelerimizin hiç görmedikleri ama neredeyse yıllardır tanıdıkları ve yaz tatillerini birlikte geçirecek kadar sevdikleri arkadaşları oldu. Bu nezih ortamı sağladıkları için tüm üyelerimize teşekkür ederiz. ==========================================
PingPongMan Gönderim Zamanı: 4 Ağustos, 2004 Gönderim Zamanı: 4 Ağustos, 2004 Ertan Bey, diğer başlıklar altında da defalarca dile getirildi, burada ben yinelemek istiyorum, nacizane: başta siz olmak üzere, bu örnek sitenin ve forumun kurulmasında ve işleyişinde emeği geçen herkesi tebrik eder, onlara teşekkürlerimi sunarım. Ayrıca, forumdaki, şu ana kadarki bence benzersiz nitelikteki olumlu ortamın gelişmesinde ve korunmasında katkıları olan tüm forum üyelerine de teşekkür eder, bundan sonra da aynı bilincin ve gerçek samimiyetin sürmesinin en büyük temennim olduğunu belirtirim. Saygılar ve sevgiler herkese... Ping the grateful Pong
Guest Yasin çakmakçı Gönderim Zamanı: 9 Ağustos, 2004 Gönderim Zamanı: 9 Ağustos, 2004 Evet bende katılıyorum bu ortamı hazırlayana çok teşekkür ederim tek kelimeyle harika bir ortam
Guest Udol Gönderim Zamanı: 24 Ağustos, 2004 Gönderim Zamanı: 24 Ağustos, 2004 Yeni bir üyeyim. Bu kadar yararlı bir masa tenisi sitesi ile karşılaşacağımı düşünmemiştim. Emeği geçen herkese teşekkürler.
Tufan Yalcin Gönderim Zamanı: 10 Ekim, 2004 Gönderim Zamanı: 10 Ekim, 2004 Bu nezih ortamı sağladıkları için tüm üyelerimize teşekkür ederiz. Bende bu nezih ortamı bize sağlayan saygın kişiliğe teşekkür ediyorum.
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap