Guest Murti Oluşturma zamanı: 3 Nisan, 2008 Oluşturma zamanı: 3 Nisan, 2008 merhaba gece hafta soktugum lastiklerim daha sonra canta icinde kendi kendine birbirine uzerine yapismis sokemedim maalesef yirtmak zorunda kaldim h3-h2 gitti yerine takviye yapmak istiyorum lastik olarak cok hafif ince sungerli gergely - primaroc uzerine lastik onerebilirseniz bu aralar burdaki orta seviyeli oyunculaR friendship kullaniyorlar friendship ????
Mustafa Altunok Gönderim Zamanı: 3 Nisan, 2008 Gönderim Zamanı: 3 Nisan, 2008 friendship iyi bir lastik 1.9 sanırım işini görür. ancak sen çin de isen bu kadar para vermene gerek yok çin lastikleri ne güne duruyor.
Eroll Gönderim Zamanı: 3 Nisan, 2008 Gönderim Zamanı: 3 Nisan, 2008 Pardon friendship çin lastiği değilmi?
omerfaruk Gönderim Zamanı: 3 Nisan, 2008 Gönderim Zamanı: 3 Nisan, 2008 friendship 729 SÜPER SOFT FX kullanabilirsin. Fiyatı 22 ytl çok güzel sesi var. tavsite ederim
Guest cannibal1313 Gönderim Zamanı: 3 Nisan, 2008 Gönderim Zamanı: 3 Nisan, 2008 friendship 729 SÜPER SOFT FX kullanabilirsin. Fiyatı 22 ytl çok güzel sesi var. tavsite ederim bende tavsiye ederim spin çekmek için çok güzel :
Guest Murti Gönderim Zamanı: 4 Nisan, 2008 Gönderim Zamanı: 4 Nisan, 2008 Bir daha lastiklerin yapışırsa yapışan bölgeye benzin, zippo benzini veya yapıştırıcı sürerek birbirlerinden rahatça ayırabilirsin aklında olsun. bende denedim ama sanirim kullandigim yapistirici biraz fazla kalitesiz,cin mali
Guest Murti Gönderim Zamanı: 4 Nisan, 2008 Gönderim Zamanı: 4 Nisan, 2008 burda bir suru marka var yani daha once hic duymadigim cin markalari friendshipler cok ucuz yani demek istedigim 6-10 milyon arasi degisiyor,yani en pahali olarak gordugum 2o milyon bilmiyorum kalite acisindan baska hangi markalar var turkiyede benim bildigim bi dhs birde friendship
Guest Erdem Kemiksiz Gönderim Zamanı: 4 Nisan, 2008 Gönderim Zamanı: 4 Nisan, 2008 slm Murti. naber? çin'den haberler ver bize biraz. penhold başladın mı? benzinle lastiklerini ayırabilirsin tabi ama dikkat edip yapıştırmamak en iyisi
Guest Murti Gönderim Zamanı: 6 Nisan, 2008 Gönderim Zamanı: 6 Nisan, 2008 abi nasil olsun 2 senedir masa tenisi uzerine ders aliyorum TUFAN ABI YI yenmek icin ama donusum muhtesem olcak abi ozledim ya gurbet iste hele burda herkes cecik sen bi bole TURK GURBET!!!
Guest SaHtEyOnEtMeN Gönderim Zamanı: 14 Nisan, 2008 Gönderim Zamanı: 14 Nisan, 2008 merhaba gece hafta soktugum lastiklerim daha sonra canta icinde kendi kendine birbirine uzerine yapismis sokemedim maalesef yirtmak zorunda kaldim h3-h2 gitti yerine takviye yapmak istiyorum lastik olarak cok hafif ince sungerli gergely - primaroc uzerine lastik onerebilirseniz bu aralar burdaki orta seviyeli oyunculaR friendship kullaniyorlar friendship ???? eğer lastiklerin birbirine yapıştıysa hiç uğraşma direk aseton al bu oje çıkarıcılardan,hem çabuk uçar hemde lastiğin hiç sorunsuz ayrılır.Hiç bir zarar da vermez lastiğine
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap