Guest mce1907 Oluşturma zamanı: 11 Ocak, 2008 Oluşturma zamanı: 11 Ocak, 2008 (düzenlendi) merhaba ben bir şeyi merak ediyorum kusura bakmayın ama ankara da masa tenisi oyuncusu var mı forumlardan baktığım kadarıyla genelde ankara dışı turnuvalar ve maçlar düzenleniyor bende oynayacak arkadaş arıyorum cep numaram : 0543-8224861 ama ankara da nerede oynanır onu bilmiyorum hepinize kolay gelsin ilginiz için teşekkür ederim 11 Ocak, 2008 mce1907 tarafından düzenlendi
Misafir Gönderim Zamanı: 11 Ocak, 2008 Gönderim Zamanı: 11 Ocak, 2008 Hoşgeldin mce. Forumu incelersen ankarada masa tenisi oynayabilecek yerler adresleriyle birlikte mevcut.
ice_stream Gönderim Zamanı: 14 Ocak, 2008 Gönderim Zamanı: 14 Ocak, 2008 ben de aynı sıkıntıyı çekiyorum. sırf oynayacak arkadaşım olmadıgı için raket almayı bile erteledim. istersen beraber oynayabiliriz. 05059572751 bnm numaram. (ice_stream@hotmail.com) dan da ulaşabilirsin. adım kadir bu arada. görüşmek dileğiyle iyi akşamlar. oynayacak yer olarak gazi üniversitesinde olabilir istersen... ben bir şeyi merak ediyorum kusura bakmayın ama ankara da masa tenisi oyuncusu var mı forumlardan baktığım kadarıyla genelde ankara dışı turnuvalar ve maçlar düzenleniyor bende oynayacak arkadaş arıyorum cep numaram : 0543-8224861 ama ankara da nerede oynanır onu bilmiyorum hepinize kolay gelsin ilginiz için teşekkür ederim
Misafir Gönderim Zamanı: 15 Ocak, 2008 Gönderim Zamanı: 15 Ocak, 2008 merhaba arkadaşlar. kadir dostum galiba gazidensin bende gazidenim m. tenisi oynıycak adam arıyorum bendeistersen oynarız. sen hangi fakültedesin?
Misafir Gönderim Zamanı: 18 Ocak, 2008 Gönderim Zamanı: 18 Ocak, 2008 merhabalar arkadaşlar. bende ankaradanım ve eğer istanbuldaki arkadaşlarınki gibi organizasyonlar yaparsanız, dahil olmak isterim. yani belli günlerde belli yerlerde beraber oynamak gibi. teşekkür ettim.
Guest mce1907 Gönderim Zamanı: 18 Ocak, 2008 Gönderim Zamanı: 18 Ocak, 2008 merhabalar arkadaşlar. bende ankaradanım ve eğer istanbuldaki arkadaşlarınki gibi organizasyonlar yaparsanız, dahil olmak isterim. yani belli günlerde belli yerlerde beraber oynamak gibi. teşekkür ettim. merhaba ben mustafa bugün kadir arkadaşımızla oynadık gayet güzeldi ama benden daha iyi oynuyor agromel istersen seninle de oynayabiliriz
Misafir Gönderim Zamanı: 21 Ocak, 2008 Gönderim Zamanı: 21 Ocak, 2008 merhaba ben mustafabugün kadir arkadaşımızla oynadık gayet güzeldi ama benden daha iyi oynuyor agromel istersen seninle de oynayabiliriz merhabalar cihan ben, mustafa oynamak isterim tabi. 2.5 ay önce dizimden ameliyat oldum ama bi yerden başlamak lazım spora :) yer ve zaman konusunda birşeyler yazarsan, ikimize uygun zaman oynarız. görüşmek dileğiyle.
Murathan Gönderim Zamanı: 21 Ocak, 2008 Gönderim Zamanı: 21 Ocak, 2008 ben bir şeyi merak ediyorumkusura bakmayın ama ankara da masa tenisi oyuncusu var mı forumlardan baktığım kadarıyla genelde ankara dışı turnuvalar ve maçlar düzenleniyor bende oynayacak arkadaş arıyorum hepinize kolay gelsin ilginiz için teşekkür ederim Bu soruyu ne anlamda sorduğunu anlamadım, ama iki seçenek var 1-Siz de oyuncu musunuz, bir de diğer illerdeki sporcuları bir görün :gulumse: 2- Beş milyonluk Ankara'da bu sporu yapan bir Allahın kulu var mı ? Tabi bu işin şaka kısmı ama Ankara'da bir organizasyon bozukluğu olduğu kesin, forumda bu başlıktaki yazılardan birşeyler bulabilirsin de bulamayabilirsin de. Sağlıcakla kal
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap