Guest DrTusal Oluşturma zamanı: 9 Haziran, 2004 Oluşturma zamanı: 9 Haziran, 2004 Selam herkese, İstanbul anadolu yakasında oynanacak yerleri yazarsanız sevirim
Misafir Gönderim Zamanı: 9 Haziran, 2004 Gönderim Zamanı: 9 Haziran, 2004 Tusal başkan ben avrupa yakasındayım ama anadolu yaksında fenerbahçede ve pendik taraflarında oynandığını biliyorum ama araştırır öğrenirim saygılar..
Guest Engin Gönderim Zamanı: 28 Ağustos, 2004 Gönderim Zamanı: 28 Ağustos, 2004 moda-bomonti çay bahçesi..
Misafir Gönderim Zamanı: 28 Ağustos, 2004 Gönderim Zamanı: 28 Ağustos, 2004 Bomonti'nin masaları çok kötüdür.Hatta felakettir.Haydarpaşa Lisesi daha ideal bir çözüm.Keşke izin verseler de Burhan Felek'te oynayabilsek..
Misafir Gönderim Zamanı: 26 Şubat, 2005 Gönderim Zamanı: 26 Şubat, 2005 atasehir de oturuyorum. burada bir masa var ama genelde bos oluyor. buraya gelirseniz her gun bile oynayabiliriz. ilgilenirseniz mail atın. bugun bile oynarız
Saadettin Gönderim Zamanı: 28 Şubat, 2005 Gönderim Zamanı: 28 Şubat, 2005 Haydarpaşa Veteran Derneği var, Göztepe'de Veteran Derneği var. Ayrıca Fenerbahçe Veteran Derneği var.
Misafir Gönderim Zamanı: 28 Şubat, 2005 Gönderim Zamanı: 28 Şubat, 2005 arkadaşlar merhaba, haydarpaşa masa tenisi salonunda bu hafta sonu maçlar var.turnuva herkese açık.2 kategoride oynanacak maçlar saat 13:00 de başlayacak.cumartesi günü bilenler,pazar günü iyi bilenler yarışacak.her 2 kategoride oynamak mümkün.dereceye girenlere ödülümüz var.katılım ücreti de 7.5 ytl.yalnız katılmak isteyen arkadaşların isimlerini önceden(cuma akş----- kadar) bildirmeleri, fikstür yapılacağı için önemlidir. tel: 0216 3256035(saat 14 den sonra aranabilir, ya da mail gönderebilirsiniz.) görüşmek üzere
Guest Eren Kasapoglu Gönderim Zamanı: 28 Şubat, 2005 Gönderim Zamanı: 28 Şubat, 2005 Herkese merhaba, Arkadaslar Goztepe Veteran Masatenisi nerede? Acik adresini bilen var mi? Hilal Spor Tesisleri'ne yakin mi? Tüm Fenerbahce Veteran Kulubu'ndeki arkadaslara selam
Guest Serber Gönderim Zamanı: 15 Mart, 2005 Gönderim Zamanı: 15 Mart, 2005 Göztepe civarında masatenisi oynayacak arkadaşlar arıyorum. Müsait bir gün belirleyip sürekli olarak düzenli oynayabiliriz Göztepe veteran derneğinde oynayabiliriz.
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap