Guest chatLOck_41 Oluşturma zamanı: 29 Aralık, 2007 Oluşturma zamanı: 29 Aralık, 2007 zaman ayırabilecek ve bu sporu iyi bilenleri beklerim
Guest özgür41 Gönderim Zamanı: 11 Ocak, 2008 Gönderim Zamanı: 11 Ocak, 2008 zaman ayırabilecek ve bu sporu iyi bilenleri beklerim selam ben nuri kocaeli gölcükteyim bende partner arıyorum fakayt cok iyi değilim su anda fabrıkada masa tenısı takımı olarak müesseseler arası müsabakalara katılıyoruz fakat cok antrenman eksikliğim var sen neredesın bana yakınsan calısa bılırıs fena sayılmam ama cokta iyi sayılmam ok selamlar cevap beklerım
Guest KOBR41 Gönderim Zamanı: 20 Ocak, 2008 Gönderim Zamanı: 20 Ocak, 2008 bende derincede oturuyorum.24 kasım anadolu lisesi 3. sınıf öğrencisiyim.okulda yenemediğim kimse yok.o yüzden seviyemi pekde bilemiyorum.geçen hasan gemicideki turnuvaya katıldık.son maçı kazansak ilk 3 teydik.sizinle oynamayı çok isterim.cevap bekliyorum.hemde raket toplamayı düşünüyorum.bununla ilgili sizden bilgi alırım
Guest Druid Gönderim Zamanı: 20 Ocak, 2008 Gönderim Zamanı: 20 Ocak, 2008 bende gölcüklüyüm ama elime raket almadım 2 senedir gerci elimede yakışmıyodu raket:))) ama özledim oynamayı
Guest Karsiga Gönderim Zamanı: 3 Şubat, 2008 Gönderim Zamanı: 3 Şubat, 2008 slm arkadaşlar ben de şu an gölcükteyim. seviye olarak iyi sayılırım. güzel antrenman yapabileceğim yer ve kişiler arıyorum. 0505 594 52 72 bu numaradan bana ulaşabilirsiniz.
Guest lizozom Gönderim Zamanı: 3 Şubat, 2008 Gönderim Zamanı: 3 Şubat, 2008 bende az bişey anlarım işte side_spin53@hotmail.com 2.ligte oynayacak kadar
kalender Gönderim Zamanı: 1 Kasım, 2008 Gönderim Zamanı: 1 Kasım, 2008 Arkadaşlar Gölcükte oturuyorum. Antreman yapmak isteyen arkadaşlar 0 536 3783119 no'lu telefondan beni arayabilir.
Guest Enis(Hikmet UlUĞBAY DrNcE) Gönderim Zamanı: 10 Mart, 2009 Gönderim Zamanı: 10 Mart, 2009 Slm Derincede oturan arkadaş bnde bir partner arıyorum 7. sınıf oğrencisiyim. Hangi okuldasın? Bn Hikmet Uluğbaydayım cevap yazarsan sevinirim
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap