Guest ktm Oluşturma zamanı: 23 Aralık, 2007 Oluşturma zamanı: 23 Aralık, 2007 Butterfly sitesinde tahtalara OFF+ :::ALL:::DEF arasında değerler verilmiş .Anlıyamadığım kısmı aşağıdaki örnekte. Hız Kontrol Sınıf Tahta Katmanı Tahta Cofferlait 7.1 9.0 OFF+ 3W/2A/C Sert Matsushita Pro-Special 7.4 8.4 DEF 3W/2A/C Yumuşak Off+ özelliği taşıyan tahtanın, Def özelliği taşıyan tahtadan,daha yavaş fakat daha kontürollü olduğu. Burada Off+ özelliği taşıyan tahtanın sert yüzeyindenmi bu değeri aldığı.Bilgisi olana. http://www.butterflyonline.com/shake_pen_r...tem=b.Prod_Name KTM
Saadettin Gönderim Zamanı: 24 Aralık, 2007 Gönderim Zamanı: 24 Aralık, 2007 Bu yazdığın iki tahta da Butterfly firmasının özel üretim tahtaları olduğu için onlarda ne yazacaklarına tam karar verememişler olabilir. Cofferlait tahtanın arasında arylate-carbon alaşımı olması ve üst tahtasının hinoki kaplama olması sebebiyle hızında belirli bir ilerleme kaydetmişler sanırım. Ancak tahtanın çok kalın olmaması ve ara katmanının az olması sebebiyle belkide bloksal vuruşlarda gerekli yumuşaklığı sağladığı için böyle yazıyorlar. Ayrıca Cofferlait tahta diğer tahtalara göre biraz daha uzun ve ince buda raketi sallarken belirli bir hızın üstüne çıkıyor demektir ki, bu sebeplede olabilir. Çünkü OFF tahtalar genelde o şekilde orantılanır. Yani biraz daha (milimetrik farklarla) uzun ve ince olurlar. Matsushita tahta için birşey yazamam çünkü ne gördüm nede kullandım...
Guest ktm Gönderim Zamanı: 24 Aralık, 2007 Gönderim Zamanı: 24 Aralık, 2007 Hız Kontrol Sınıf Tahta Katmanı Tahta Ağırlık Tahta Ebadı Kalınlık Cofferlait 7.1 9.0 OFF+ 3W/2A/C sert 91 160x152 mm 6.3 Matsushita Pro-Special 7.4 8.4 DEF 3W/2A/C orta 95 166x155 mm 6.3 Kong Linghui Special 8.0 8.0 OFF+ 3W/2A/C orta 81 157x150 mm 6.5 Evet Fabrikada veri karmaşası içinde Matsushita ve Kong Linghui ise tam komedi.Bence DEF sınıfına sadece tahtanın yüzeyinin genişliği sokuyor .Matsushita'yı kenarlarından kesin iyi bir OFF+ Tahta olur.(Benim fabrika verilerine yüzeysel bakışımla ilk algıladığım sonucun senaryosudur) Aynı görüntü Nittaku Violin ile Avrupa'da satılmayan Nittaku Vioncello arasındada aynı fark var.Vioncello'nun yüzeyi daha geniş bu tahtayı Def olarakta gösteriyorlar Off olarakta gösteriyorlar. Bu yaklaşım sadece verilere göre benim şahsi senaryomdur. KTM
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap