Misafir Oluşturma zamanı: 11 Kasım, 2007 Oluşturma zamanı: 11 Kasım, 2007 arkadaşlar mardinde lisedeiken(3sene önce)masatenisi takımındaydım.Mardinde derecelerim var fakat okul bittikten sonra hobi olarak oynamaya başladım size sorum bu yeteneğimi nasıl değerlendirebilirim çalışabileceyim bir kulüp varmı yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.bendeki masatenisi tutkusunun hobi olarak kalmasını istemiyorum.
Misafir Gönderim Zamanı: 13 Kasım, 2007 Gönderim Zamanı: 13 Kasım, 2007 arkadaşlar bu konuya bakan yok galiba neyse madem öyle önemlideğil fakat ben birinin bilgi vereceği ümidindeydim
Mustafa Altunok Gönderim Zamanı: 14 Kasım, 2007 Gönderim Zamanı: 14 Kasım, 2007 karakartal lise den sonra mardinde kaldıysan mardin masatenisi il temsilcisini bul büyük ihtimalle sana yardımcı olacaktır. veya eski arkadaşlarına ulaş tekrar oynamaya başla. çevre illerdeki oyuncular ilede irtibata geçebilirsin.
Misafir Gönderim Zamanı: 17 Kasım, 2007 Gönderim Zamanı: 17 Kasım, 2007 yardımcı olduğun için teşekkürler peki liglerin dökümanını nerden bulabilirim yani mardin nin masa tenisi liginde bir takımı olup olmadığını öğrenebilirmiyim :gulumse:
gultekin Gönderim Zamanı: 18 Kasım, 2007 Gönderim Zamanı: 18 Kasım, 2007 mardinin ligde takımı yok.orada izettin atasever hocamız var.ondan yardım isteyebilirsin. eminim ilgilenecektir
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap