Misafir Oluşturma zamanı: 27 Ekim, 2007 Oluşturma zamanı: 27 Ekim, 2007 Arkadaşlar ben hacettepe de ilköğ. mat. öğrt. nde okuyorum. Geçen sene üni.ler arası turnuvaya katılmıştık fakat sonuç vasattı. İyi oynayan biriyle antrenman yapmak istiyorum.Hatta topluca antrenman yapabiliriz Eğer isterseniz
Guest ozgee Gönderim Zamanı: 27 Ekim, 2007 Gönderim Zamanı: 27 Ekim, 2007 Arkadaşlar ben hacettepe de ilköğ. mat. öğrt. nde okuyorum.Geçen sene üni.ler arası turnuvaya katılmıştık fakat sonuç vasattı. İyi oynayan biriyle antrenman yapmak istiyorum.Hatta topluca antrenman yapabiliriz Eğer isterseniz Selam ben de Hacettepe'deyim üniversite için ayrıca sayfa oluşturmuştuk orada konuşup antreman ayarlayabiliriz belki,bir arkadaş daha var,ogeday kullanıcı ismi haberleşmek istersen...
Misafir Gönderim Zamanı: 27 Ekim, 2007 Gönderim Zamanı: 27 Ekim, 2007 evet gordum onun yazdiklarini da bi gun ayarlayin en azindan tanisalim daha kolay antrenman ayarlariz
buyukdogu Gönderim Zamanı: 28 Ekim, 2007 Gönderim Zamanı: 28 Ekim, 2007 Denizli'li arkadaş Egemen'de sizin okuldan uzun zamandır forumda görünmüyor ama belki ulaşabilirsiniz.Sanırım elekt.elektronik müh.'ndeydi galiba.Yoksa end. müh. miydi yaa?
Misafir Gönderim Zamanı: 29 Ekim, 2007 Gönderim Zamanı: 29 Ekim, 2007 eger beytepe'de yurtta kaliosa bulur bizi zaten yine de saol
Guest mce1907 Gönderim Zamanı: 18 Ocak, 2008 Gönderim Zamanı: 18 Ocak, 2008 Arkadaşlar ben hacettepe de ilköğ. mat. öğrt. nde okuyorum.Geçen sene üni.ler arası turnuvaya katılmıştık fakat sonuç vasattı. İyi oynayan biriyle antrenman yapmak istiyorum.Hatta topluca antrenman yapabiliriz Eğer isterseniz ben de sıhhıye kapmüsünde sons ısınıf öğrencisiyim antrenmanlara da katılabilirim istersen
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap