Guest sprtfzmr Oluşturma zamanı: 12 Ekim, 2007 Oluşturma zamanı: 12 Ekim, 2007 oynamak isteyen arkadaş varsa akşamları ve haftasonu oynayabiliriz
Guest mechanic Gönderim Zamanı: 18 Ekim, 2007 Gönderim Zamanı: 18 Ekim, 2007 merhaba ben serdar.. telini verirsen ararım, akşamları oynarız..
Guest KOBR41 Gönderim Zamanı: 17 Eylül, 2009 Gönderim Zamanı: 17 Eylül, 2009 öncelikle 1 senelik öss molasından sonra herkese meraba :) kocaeli üniversitesini kazandım.oynamak isteyen arkadaşlar olursa bekliyorum ;)
Yasin_Ozdemir Gönderim Zamanı: 17 Eylül, 2009 Gönderim Zamanı: 17 Eylül, 2009 ben umuttepedeyim, son senem, sene içi görüşüp antrenman yapabiliriz.....
Guest KOBR41 Gönderim Zamanı: 18 Eylül, 2009 Gönderim Zamanı: 18 Eylül, 2009 ben umuttepedeyim, son senem, sene içi görüşüp antrenman yapabiliriz..... çok iyi olur.yalnız benim daha ilk senem ve anıtparkta hazırlık okucam o yüzden çok sık gelemeyebilirim umuttepeye.ama gelirim genede.çok memnun oldum tanıştığımıza
Guest KOBR41 Gönderim Zamanı: 19 Eylül, 2009 Gönderim Zamanı: 19 Eylül, 2009 yorumlar 2 sene öncesine ait ama bende kocaeli üniversitesini yeni kazandım.sizlerle oynamak isterim
Guest KOBR41 Gönderim Zamanı: 28 Eylül, 2009 Gönderim Zamanı: 28 Eylül, 2009 Türkiye'nin en kalabalık 2. üniversitesinde masa tenisi oynayan yok mu yani ????
Mert Gürel Gönderim Zamanı: 29 Eylül, 2009 Gönderim Zamanı: 29 Eylül, 2009 Ben kocaelideyim ama üniversitede değilim lise son eğer ilgilenir oynamak istersen konuşabiliriz. 1
Guest KOBR41 Gönderim Zamanı: 2 Ekim, 2009 Gönderim Zamanı: 2 Ekim, 2009 isterim tabiki.özelden msj attım ;)
Guest sokolov Gönderim Zamanı: 24 Ekim, 2009 Gönderim Zamanı: 24 Ekim, 2009 slm ben bu sene kazandım masa tenisinde kendimi dahada gelistirmek istiyorum oynamak isteyen arkadaslar warsa bana ulassın!!!
Guest sokolov Gönderim Zamanı: 24 Ekim, 2009 Gönderim Zamanı: 24 Ekim, 2009 çok iyi olur.yalnız benim daha ilk senem ve anıtparkta hazırlık okucam o yüzden çok sık gelemeyebilirim umuttepeye.ama gelirim genede.çok memnun oldum tanıştığımıza slm bendeanıtparkayım masa tenisi oynıcak birilerini arıyorum tanısalım oynayalım walla super olurr!! mesaj atarsan sevinirim
Guest hfkurt Gönderim Zamanı: 29 Ocak, 2010 Gönderim Zamanı: 29 Ocak, 2010 bende oynamak isterim.iyi olmamakla birlikte antreman yapabilirim sanirim:)kendimi gelistirmek istiyroum ozellikle.yardimci olabilecek varsa umuttepe yada merkezde farketmez,cogu zaman oynayabilirm
recep çakır Gönderim Zamanı: 30 Ocak, 2010 Gönderim Zamanı: 30 Ocak, 2010 bende oynamak isterim.iyi olmamakla birlikte antreman yapabilirim sanirim:)kendimi gelistirmek istiyroum ozellikle.yardimci olabilecek varsa umuttepe yada merkezde farketmez,cogu zaman oynayabilirm furkan kadar bilmesem de masa tenisi çok hoşuma gidiyor:D kendimi geliştirmek istiyorum kocaeli de oynanabilecek yer ve arkadaş arıyorum.....furkan bulsak şöle bir iki arkadaş değil mi ne güzel olur..
Guest webster Gönderim Zamanı: 22 Nisan, 2010 Gönderim Zamanı: 22 Nisan, 2010 Arkadaşlar Kocaeli Üniversite'sinden mezunum ve Gebze'de oturuyorum.Oynamak isteyenler bana ulaşsınlar...
Guest UYSAL Gönderim Zamanı: 27 Mayıs, 2010 Gönderim Zamanı: 27 Mayıs, 2010 Arkadaşlar Kocaeli Üniversite'sinden mezunum ve Gebze'de oturuyorum.Oynamak isteyenler bana ulaşsınlar... slm bende gebzede oturuyorum ama antreman yapacak yer bulmakta zorlanıyoruz GYT de yer varmı bilgin tanıdığın varsa bir kaç ayda çok şey öğreniriz yaz bana buluşalum
Guest PPfan Gönderim Zamanı: 18 Ağustos, 2010 Gönderim Zamanı: 18 Ağustos, 2010 Arkadaslar, is icin 2-3 aylik sure ile Kocaeli'ndeyim. Orta derecede oyuncuyum, pratik yapacak arkadaslar ariyorum. Ilgilenen arkadaslar yazarlarsa gorusebiliriz.
Guest ÖmerciKS Gönderim Zamanı: 8 Kasım, 2010 Gönderim Zamanı: 8 Kasım, 2010 ArkadaşLar Derincedeyim.Kendimi geLiştirmek adına bende oynamak istiyorum.İLgiLenen arkadaşLar oLursa haberLeşeLim.
Guest can1001 Gönderim Zamanı: 3 Nisan, 2011 Gönderim Zamanı: 3 Nisan, 2011 konu braz eski ama ben karaürseldeym. gazanferbilge myo. iyi robot görevi görürüm :) bana partner lazım arkadaşlar. izmit merkezde olur fark yapmaz
41murat Gönderim Zamanı: 1 Haziran, 2012 Gönderim Zamanı: 1 Haziran, 2012 slm ben bu sene kazandım masa tenisinde kendimi dahada gelistirmek istiyorum oynamak isteyen arkadaslar warsa bana ulassın!!!
41murat Gönderim Zamanı: 1 Haziran, 2012 Gönderim Zamanı: 1 Haziran, 2012 furkan kadar bilmesem de masa tenisi çok hoşuma gidiyor:D kendimi geliştirmek istiyorum kocaeli de oynanabilecek yer ve arkadaş arıyorum.....furkan bulsak şöle bir iki arkadaş değil mi ne güzel olur..
41murat Gönderim Zamanı: 1 Haziran, 2012 Gönderim Zamanı: 1 Haziran, 2012 ÜNİVERSİDEDE OKUMUYORUM DISARDA BİYERLERDE OYNARSAN ARA BENİ 0544 353 66 45
41murat Gönderim Zamanı: 1 Haziran, 2012 Gönderim Zamanı: 1 Haziran, 2012 konu braz eski ama ben karaürseldeym. gazanferbilge myo. iyi robot görevi görürüm :) bana partner lazım arkadaşlar. izmit merkezde olur fark yapmaz
41murat Gönderim Zamanı: 1 Haziran, 2012 Gönderim Zamanı: 1 Haziran, 2012 İZMİTE GELİRSEN OYNARIZ 0544356645
burakuysal Gönderim Zamanı: 30 Kasım, 2012 Gönderim Zamanı: 30 Kasım, 2012 Umuttepedeyim ben de arkadaşlar orta seviye bir oyuncuyum,ilgilenen varsa haftanın belli günlerinde antrenman yapmak isterim.tıp fakültesinde boş masa sürekli var.ders yoğunluğu sebebiyle akşam üzeri müsait oluyorum.
maske Gönderim Zamanı: 9 Mart, 2013 Gönderim Zamanı: 9 Mart, 2013 Kocaeli üniversitesinde kaç tane masa var ? Masa tenisi imkanı nasıl?
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap