Guest ogeday Oluşturma zamanı: 11 Ekim, 2007 Oluşturma zamanı: 11 Ekim, 2007 Arkadaşlar ben bu sene Hacettepe Üniversitesi'ni yeni kazandım ve bu sene hazırlıktayım. Beytepe yurtlarında kalıyorum ve gördüm ki benim gibi Masa Tenisi sporu ile ilgilenen arkadaşlar var. Çok ileri seviye bir oyuncu olduğum söylenemez. Ama yinede oyunlarımız birlikte geliştirebiliriz. Ancak birbirimizi tanımıyoruz. Umarım bu forum aracılığıyla buluşup düzenli antrenman yapabilecek arkadaşlarla tanışabiliriz. Hadi herkesi bekliyorum buraya. Ayrıca Hacettepe Sıhhiye yerleşkesindeki bir bayan arkadaşım da bayan masa tenisi takımı kurmak istiyor okulda ancak geçen senelerde gerekli katılımı sağlayamamış ilgilenen arkadaşlar olursa özel mesajla bana ulaşsınlar onları yönlendireceğim. Diğer genel konuları başlık altında yürütürsek herkes birbirini daha kolay tanımış olur. İlginizi Bekliyorum...
Guest ozgee Gönderim Zamanı: 11 Ekim, 2007 Gönderim Zamanı: 11 Ekim, 2007 selam,bu konuyu ben daha önce de açmıştım o sayfaya yazman bence daha uygun olurdu,bir de eğer ilgilenenler varsa bana ulaşmak için ne yapmaları gerektiğini yazmıştım zaten yani bir yönlendirmeye ihtiyaçları olmayacak.neyse yine de saol
Guest ogeday Gönderim Zamanı: 11 Ekim, 2007 Gönderim Zamanı: 11 Ekim, 2007 selam,bu konuyu ben daha önce de açmıştım o sayfaya yazman bence daha uygun olurdu,bir de eğer ilgilenenler varsa bana ulaşmak için ne yapmaları gerektiğini yazmıştım zaten yani bir yönlendirmeye ihtiyaçları olmayacak.neyse yine de saol doğru konu var haklısın da ben bunu hacettepede oynayacak arkadaşlar bulabilmek için böyle üniversite başlığı altında daha uygun olur diye düşündüm. Ve konuyu yazmışken de senin takıma da bi faydam olsun dedim...
Guest ozgee Gönderim Zamanı: 12 Ekim, 2007 Gönderim Zamanı: 12 Ekim, 2007 doğru konu var haklısın da ben bunu hacettepede oynayacak arkadaşlar bulabilmek için böyle üniversite başlığı altında daha uygun olur diye düşündüm. Ve konuyu yazmışken de senin takıma da bi faydam olsun dedim... anladım,iyi niyetin için saol inşallah bizden başka ilgilenler de olur üniversiteden
Guest ping.pong.jpm Gönderim Zamanı: 27 Ekim, 2007 Gönderim Zamanı: 27 Ekim, 2007 ilgileniyoruz tabii yavas yavas toplaniyoruz yani ben erkek yurdunda masa tenisi oynayanlarla tanistim da kizlarla nasil tanisiriz bilemiyorum. ayrica ben gelecek haftalarda egitim fakultesinde turnuva ayarlamaya calisicam. yeni gelenlerle tanismis oluruz hem de durumumuz nedir onu ogreniriz. ama illa egitim fak. olucak diye bisi yok isteyen herkesi bekleriz
mtenisciselim Gönderim Zamanı: 15 Şubat, 2008 Gönderim Zamanı: 15 Şubat, 2008 slm ben rize üniversitesinden selim rize üniversitesinde masa tenisi kulübü kurdum ilgilenenlere duyrulur fizik 1 deyim birde bu rize konulu başlıgı açmaya yetkim yok muş nasıl oluyor anlamadım
Guest mr_symbian Gönderim Zamanı: 2 Mart, 2008 Gönderim Zamanı: 2 Mart, 2008 sıhhiye kampüsünde benle oynayacak arkdş arıyorm tşkler...
Guest abrasax Gönderim Zamanı: 29 Ocak, 2010 Gönderim Zamanı: 29 Ocak, 2010 Değerli arkadaşlar. Masa tenisi Merkez kampüsünde çok yakında faal hale gelecek. Şu an tadilatı sürüyor masa tenisi alanının. Bu arada Merkez kampüste olan arkadaşlara duyurmak isterim ki: yakında yeni takımımızı kuracağız, katılmak ve turnuvalarda boy göstermek isterseniz. faruk_coban@hotmail.com Faruk ÇOBAN
Guest TemmuzTimoBoll Gönderim Zamanı: 9 Şubat, 2010 Gönderim Zamanı: 9 Şubat, 2010 Arkadaşlar ben bu sene Hacettepe Üniversitesi'ni yeni kazandım ve bu sene hazırlıktayım. Beytepe yurtlarında kalıyorum ve gördüm ki benim gibi Masa Tenisi sporu ile ilgilenen arkadaşlar var. Çok ileri seviye bir oyuncu olduğum söylenemez. Ama yinede oyunlarımız birlikte geliştirebiliriz. Ancak birbirimizi tanımıyoruz. Umarım bu forum aracılığıyla buluşup düzenli antrenman yapabilecek arkadaşlarla tanışabiliriz. Hadi herkesi bekliyorum buraya. Ayrıca Hacettepe Sıhhiye yerleşkesindeki bir bayan arkadaşım da bayan masa tenisi takımı kurmak istiyor okulda ancak geçen senelerde gerekli katılımı sağlayamamış ilgilenen arkadaşlar olursa özel mesajla bana ulaşsınlar onları yönlendireceğim. Diğer genel konuları başlık altında yürütürsek herkes birbirini daha kolay tanımış olur. İlginizi Bekliyorum... profesyonel oynuyorum, eskişehirden geldim ve 3 aydır antrenman yapacak yer arıyorum ! türkiye şampiyonluğu planlarıyla gelmiştim hacettepeye ama hiç oynayan bulamadım. Atay hocaya gittim, telefonumu filan aldı ama geri dönmedi. yardım lütfen. Temmuz Ocakoğlu temous@hotmail.com Hacettepe/Beytepe Öğrenci Evleri A Blok.
smetmusti91 Gönderim Zamanı: 9 Şubat, 2010 Gönderim Zamanı: 9 Şubat, 2010 Balgat yurdunda kalanv arsa beklerim ;)
Guest Beyaz Kartal Gönderim Zamanı: 3 Haziran, 2010 Gönderim Zamanı: 3 Haziran, 2010 profesyonel oynuyorum, eskişehirden geldim ve 3 aydır antrenman yapacak yer arıyorum ! türkiye şampiyonluğu planlarıyla gelmiştim hacettepeye ama hiç oynayan bulamadım. Atay hocaya gittim, telefonumu filan aldı ama geri dönmedi. yardım lütfen. Temmuz Ocakoğlu temous@hotmail.com Hacettepe/Beytepe Öğrenci Evleri A Blok. Arkadaşım bende senin gibi bir profesyonel ile oynamak isterim. mail duranbey.duran@gmail.com
BurakOlur Gönderim Zamanı: 16 Mayıs, 2011 Gönderim Zamanı: 16 Mayıs, 2011 Merhaba, H.Ü de ben de master yapmıstım, profesyonele yakın oynuyorum, uygun kişiler varsa irtibata gecebilirler. PM atabilirsiniz. 1
myrulezmyway Gönderim Zamanı: 23 Ekim, 2011 Gönderim Zamanı: 23 Ekim, 2011 Bu sene üniversitemizin masatenisi takımı kuruluyor sıhhiye kampüsüne ulaşamıyoruz profesyonel olarak oynayan arkadaşlar bana mesaj yolu ile ulaşabilirlerse sevinirim
Burak86 Gönderim Zamanı: 23 Ekim, 2011 Gönderim Zamanı: 23 Ekim, 2011 Balgat yurdunda kalanv arsa beklerim ;) Balgat yurdunu boşver de Gazi-Hacettepe hazırlık maçı yapalım bence 1
smetmusti91 Gönderim Zamanı: 23 Ekim, 2011 Gönderim Zamanı: 23 Ekim, 2011 abi eve de çktm yapalm valla be
Burak86 Gönderim Zamanı: 25 Ekim, 2011 Gönderim Zamanı: 25 Ekim, 2011 TOBB ETTU'yu da ayarlar 3'lü turnuva yaparız sen Hacettepedeki arkadaşlarla irtibata geç ben TOBB'u hallederim nasıl olsa 1
myrulezmyway Gönderim Zamanı: 26 Ekim, 2011 Gönderim Zamanı: 26 Ekim, 2011 kesin tarih lazım yalnız ben hacettepeyi organize ederim :) 1
smetmusti91 Gönderim Zamanı: 27 Ekim, 2011 Gönderim Zamanı: 27 Ekim, 2011 Süper bir organizasyon olur inşallah , hacettepe ve gaziden katılımcılar hazır göründüğü kadarıyla :)
myrulezmyway Gönderim Zamanı: 27 Ekim, 2011 Gönderim Zamanı: 27 Ekim, 2011 Dediğim gibi bana tarih verin sadece. Temmuzu ayartamayabilirim ama 3 kişi çıkarız karşınıza :)
myrulezmyway Gönderim Zamanı: 23 Ocak, 2013 Gönderim Zamanı: 23 Ocak, 2013 Hacettepe'de masa tenisi oynayan varsa buradan iletişime geçsin 3 senedir okuyorum bu okulda 3 senedir okulda okuyan yeni iletişime geçtiğim insanlar çıkıyor. Masa tenisi hacettepe'de günceldir
PingPong Gönderim Zamanı: 8 Şubat, 2013 Gönderim Zamanı: 8 Şubat, 2013 Merhaba Hacettepe öğrencisi değilim ama Beytepe kampüsü benim için uygun olabilir.Yaşamkent tarafında oturuyorum ama farketmez belirli günlerde uygun saatte üniversiteye girişim sorun olmayacak ise gelmek isterim.
myrulezmyway Gönderim Zamanı: 9 Şubat, 2013 Gönderim Zamanı: 9 Şubat, 2013 üniversiteye giriş sorun yalnız :))
maske Gönderim Zamanı: 9 Mart, 2013 Gönderim Zamanı: 9 Mart, 2013 hacettepe üniversitesinde kaç tane masa var ? Masa tenisi imkanı nasıl?
inci Gönderim Zamanı: 27 Mart, 2016 Gönderim Zamanı: 27 Mart, 2016 merhaba, hala hacettepede masa tenisi oynamak için toplanılıyormu acaba bende katılmak isterim mesajıma geri dönerseniz sevinirim
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap