mmustafa Oluşturma zamanı: 8 Ekim, 2007 Oluşturma zamanı: 8 Ekim, 2007 Minik ve yıldız oyuncuların antrenmanlarına örnekler: Belki youtube de gezinirken izlemiş olabilirsiniz yinede hatırlamada yarar var sanırım. Çeşke ben de onların yaşında böyle antrenman yapabilseydim. Eli sopalı bir hoca ve antrenmanı izleyelim Servis çalışması 2 1
cinooo. Gönderim Zamanı: 15 Nisan, 2012 Gönderim Zamanı: 15 Nisan, 2012 dünyada bundan daha çok hiçbirşey istemezdim keskeeeeeeeee yas17 cok gec kalmışım<br />
bellek Gönderim Zamanı: 15 Nisan, 2012 Gönderim Zamanı: 15 Nisan, 2012 dünyada bundan daha çok hiçbirşey istemezdim keskeeeeeeeee yas17 cok gec kalmışım<br /> çok ister, çok çalışırsanız herşey mümkün olabilir. 1
cemal32 Gönderim Zamanı: 16 Nisan, 2012 Gönderim Zamanı: 16 Nisan, 2012 çok Ister, çok çalışırsanız Herşey Mümkün Olabilir. Kesinlikle Katılıyorum ...
ariza Gönderim Zamanı: 3 Haziran, 2012 Gönderim Zamanı: 3 Haziran, 2012 Demek Çinli oyuncuların karşıya boş top itip topspinlerine güvenmeleri bundanmış. Makineye döndürmüşler yavrucakları. Biz de kendimizce çoklu top oynadığımızı sanıyoruz. Şampiyonlar böyle yetişiyor demek...
Ertunga Gönderim Zamanı: 14 Aralık, 2012 Gönderim Zamanı: 14 Aralık, 2012 ilk baştaki sopanın nedeni ne ? birinde daha görmüştüm bir nedeni var mı ?
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap