Misafir Oluşturma zamanı: 7 Ekim, 2007 Oluşturma zamanı: 7 Ekim, 2007 Malatya'da yaşıyorum daha doğrusu yeni Malatya'da yaşamaya başladım ve birlikte çalışabileceğim bir klüp arıyorum daha amatörüm okul takımıyla birlikte çalışıyorum ancak bu yeterli olmuyor yardım edebilecek varsa mesajlarını bekliyorum. Not:Yaş 12 :B:
mmustafa Gönderim Zamanı: 7 Ekim, 2007 Gönderim Zamanı: 7 Ekim, 2007 Malatya'da yaşıyorum daha doğrusu yeni Malatya'da yaşamaya başladım ve birlikte çalışabileceğim bir klüp arıyorum daha amatörüm okul takımıyla birlikte çalışıyorum ancak bu yeterli olmuyor yardım edebilecek varsa mesajlarını bekliyorum.Not:Yaş 12 :B: Malatyada Champ Nickli sevgili arkadaşımız Orhan Altay var. Siteyi devamlı takip ettiği için büyük ihtimalle yazınızı okuyacak ve sizinle irtibata geçecektir.
Champ Gönderim Zamanı: 8 Ekim, 2007 Gönderim Zamanı: 8 Ekim, 2007 Malatya'da yaşıyorum daha doğrusu yeni Malatya'da yaşamaya başladım ve birlikte çalışabileceğim bir klüp arıyorum daha amatörüm okul takımıyla birlikte çalışıyorum ancak bu yeterli olmuyor yardım edebilecek varsa mesajlarını bekliyorum.Not:Yaş 12 :B: Malatya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğündeyim.Orhan ALTAY.Beklerim
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap