Guest ozgee Oluşturma zamanı: 19 Eylül, 2007 Oluşturma zamanı: 19 Eylül, 2007 Hacettepe üniversitesi'ni bu yıl kazanan ya da eskilerden olan masa tenisçi arkadaşlar bana kişisel mesajla ulaşabilirler mi? teşekkürler...
ErkanKiziltas Gönderim Zamanı: 9 Ocak, 2008 Gönderim Zamanı: 9 Ocak, 2008 Hacettepe üniversitesi'ni bu yıl kazanan ya da eskilerden olan masa tenisçi arkadaşlar bana kişisel mesajla ulaşabilirler mi? teşekkürler... Merhaba ben Erkan Hacettepede 98-99-2000 senelerinde takım kaptanı olarak oynadım.Ayrıca hacettepenin kurumlarında da oynadım.Şu an giresundayım.aktif olarak devam etmekteyim
takefiree Gönderim Zamanı: 9 Ocak, 2008 Gönderim Zamanı: 9 Ocak, 2008 Merhaba ben Erkan Hacettepede 98-99-2000 senelerinde takım kaptanı olarak oynadım.Ayrıca hacettepenin kurumlarında da oynadım.Şu an giresundayım.aktif olarak devam etmekteyim erkancigim yap bir guzellik ozge arkadasimiza.tanidikklarin vardir bu durumda.not dusmus "bayan arkadaslar da" umariz tanidigin vardir .saygilar..
Guest mce1907 Gönderim Zamanı: 10 Ocak, 2008 Gönderim Zamanı: 10 Ocak, 2008 Hacettepe üniversitesi'ni bu yıl kazanan ya da eskilerden olan masa tenisçi arkadaşlar bana kişisel mesajla ulaşabilirler mi? teşekkürler... ben hacettepe de son sınıf öğrencisiyim maçlar ank da mı oynanacak ben de katılacam
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap