işcan Oluşturma zamanı: 18 Eylül, 2007 Oluşturma zamanı: 18 Eylül, 2007 Herkese Selam. Ülkemizde en iyi masatenisçiler hangi ekipmanları kullanıyorlar ? benim bildiğim son olarak İrfan Tavukçuoğlu mesela kullandığı ekipman nedir bilen varmı ? ............... tibhar samsonov alpha rapid 2.0 rapid 2.0
Misafir Gönderim Zamanı: 18 Eylül, 2007 Gönderim Zamanı: 18 Eylül, 2007 bu konu daha önce sitemizde konuşulmuştu eski konuları kolacan edersen bulabilirsin
turushanovgu Gönderim Zamanı: 18 Eylül, 2007 Gönderim Zamanı: 18 Eylül, 2007 şeref bey arkadaş önceden beri sabit olan ve değişmeyen bir konu açmadı. ben 1 hafta önceki kombinasyonumu şimdi kullanmayabilirim. firmalar sürekli olarak kişilerin isteklerini cevaplamaya çalışıyor. ve en iyiler kombinasyonunu kısa sürede değiştirmiş olabilir. mesela yakında bryce speed ve daha niceleri çıkacak. siteye yeni üye olan arkadaşlar önceki konuları incelemekte zorlanabilir.yardımcı olmak istiyorsanız o konunun kısayolunu ekleyin. lütfen duyarlı olalım
Canberk Gönderim Zamanı: 18 Eylül, 2007 Gönderim Zamanı: 18 Eylül, 2007 jiang pengfei Malin carbon penhold yasaka mark V max
Guest FuRkAn AlTuNoK Gönderim Zamanı: 19 Eylül, 2007 Gönderim Zamanı: 19 Eylül, 2007 walla gencay menge hergün yanımda ama bir türlü lastiğini göremedim ama galiba tahtası yasaka carbon olması lazım :)
Canberk Gönderim Zamanı: 20 Eylül, 2007 Gönderim Zamanı: 20 Eylül, 2007 hepsinde yasaka mark 5 var orda favori zaten o :)
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap