şerefgüneysu Oluşturma zamanı: 8 Eylül, 2007 Oluşturma zamanı: 8 Eylül, 2007 20 kişilik zevkli bir turnuva oldu. final maçı çok renkliydi özellikle Güraya sorabilirsiniz, en iyi o bilir 1. Güray aktürk [Profil] 2. Kadir hoca 3. (Hatırlayan bir zahmet yazsın) 4. Serhat abi diye hatırlıyorum
Guray Gönderim Zamanı: 8 Eylül, 2007 Gönderim Zamanı: 8 Eylül, 2007 eğer serhat bey 4. ise hakkı bey 3. oldu turnuvada . katılan ve düzenleyen herkese teşekkürler. çok eğlenceli bi gündü.
şerefgüneysu Gönderim Zamanı: 8 Eylül, 2007 Yazar Gönderim Zamanı: 8 Eylül, 2007 güray diğer turnuvalara da bekleriz gerçi katılabildiğim ilk ups turnuvasıydı ama turnuvalara ikamet değişikliğim sayesinde gelecem artık
Guray Gönderim Zamanı: 9 Eylül, 2007 Gönderim Zamanı: 9 Eylül, 2007 güray diğer turnuvalara da beklerizgerçi katılabildiğim ilk ups turnuvasıydı ama turnuvalara ikamet değişikliğim sayesinde gelecem artık benim de ilk ups turnuvamdı. ortamın bu kadar renkli ve sıcak olduğunu bilsem öncekilere de katılırdım.
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap