Guest Ychic Oluşturma zamanı: 12 Mayıs, 2004 Oluşturma zamanı: 12 Mayıs, 2004 11 yasındaki oglum icin avrupa yakasında masa tenisi kulübü arıyorum. Kendisinin gelecekte iyi bir masa tenisci olacagına inanıyorum. Yardımlarınız icin tesekkürler.
Guest Zoran Gönderim Zamanı: 13 Mayıs, 2004 Gönderim Zamanı: 13 Mayıs, 2004 Bayrampaşa'da Büyük Şehir Belediye'nin yeri var. Çinli hoca tarafından çalıştırılıyor. Şu an Türkiye2de en başarılı antrenör olduğunu söyleyebilirim. Ayrıca Beşiktaş'ta yeni bir takım kurdu. Çocukları çalışrırırmı bilmem ama Büyük Şehir Belediye ile kardeş kuşüp gibiler.Aynı zamanda Çinli ve iki öğrencisi Beşiktaş'ta oynuyorlar.
Guest Ychic Gönderim Zamanı: 13 Mayıs, 2004 Gönderim Zamanı: 13 Mayıs, 2004 Bayrampaşa'da Büyük Şehir Belediye'nin yeri var. Çinli hoca tarafından çalıştırılıyor. Şu an Türkiye2de en başarılı antrenör olduğunu söyleyebilirim. Ayrıca Beşiktaş'ta yeni bir takım kurdu. Çocukları çalışrırırmı bilmem ama Büyük Şehir Belediye ile kardeş kuşüp gibiler.Aynı zamanda Çinli ve iki öğrencisi Beşiktaş'ta oynuyorlar. Cevap icin tesekkürler. Adres veya telefon biliyor musunuz?
Guest Zoran Gönderim Zamanı: 13 Mayıs, 2004 Gönderim Zamanı: 13 Mayıs, 2004 maalesef adres ve telefon numarası bilmiyorum ama Beşiktaşta oynadıklarına göre akaretlerdeki binadan araştırabilirsin. Çinlinin adı Çança (isminin nasıl yazıldığını bilmiyorum o yüzden nasıl söyleniyorsa yazdım), diğer oyuncu da Fatih LONCA
Guest SLaUgHTeR Gönderim Zamanı: 7 Temmuz, 2004 Gönderim Zamanı: 7 Temmuz, 2004 Sanırım ben size telefon hakkında yardımcı olabilirim. beşiktaş ve bayrampaşa istanbul büyük şehir belediyesinin sahibi sabahattin sabrioğlu dur. ben size onun telefonunu veriyim o size yardımcı olur eminim. kendisi benim de eski hocam olur. sabahattin sabrioğlu: 05323439735
Mehmet Gönderim Zamanı: 16 Temmuz, 2004 Gönderim Zamanı: 16 Temmuz, 2004 bayrampaşadaki kompleks gerçekten harika bir yer bu yıl içinde bir ay kadar antreman için gitmiştim bildiğim kadarıyla yetenekli küçükleri çinli antreman lara çağırıyormuş orada çoğu zaman çinlinin öğrencilerinden özkan bulunuyor(beşiktaşta oynuyor) adres:tuna cad.no:1 bayrampaşa /ist neyazıkki telefonunu bilmiyorum aksaraydan metroya binip sağmalcılar durağında inip kime sorsanız size gösterir
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap