Guest fatihen Oluşturma zamanı: 21 Ağustos, 2007 Oluşturma zamanı: 21 Ağustos, 2007 Şimdiye kadar hep hazır raketlerle oynuyordum ama artık toplama bir raket almanın zamanı geldi diye düşünüyorum. Daha çok spinli atak vuruşlar yapıyorum. Özellikle de backhand. Hafif olması tercihimdir. 70-80 YTL ye kadar alabileceğim bir kombinasyon önerebilir misiniz? Şimdiden çok teşekkürler.
turushanovgu Gönderim Zamanı: 21 Ağustos, 2007 Gönderim Zamanı: 21 Ağustos, 2007 70-80 ytl ile kaliteli kombinasyon yapmak biraz zor. spinli atak oyun oynuyorsan lastiklerin çin lastiği olabilir. tanesi 24 ytlden dhs h3 kırmızı ve siyah uygun olur. tahta önerim ise tibhar Samsonov ALPHA (48 ytl). kontrollü atak için bu kombinasyon sana çok faydalı olur. forumda az kullanılmış raket satan arkadaşlar oluyor. 2. el istersen forumları incele daha uygun fiyata bulabilirsin ii şanlslar
Guest Tanju Cansever Gönderim Zamanı: 21 Ağustos, 2007 Gönderim Zamanı: 21 Ağustos, 2007 Şimdiye kadar hep hazır raketlerle oynuyordum ama artık toplama bir raket almanın zamanı geldi diye düşünüyorum. Daha çok spinli atak vuruşlar yapıyorum. Özellikle de backhand. Hafif olması tercihimdir. 70-80 YTL ye kadar alabileceğim bir kombinasyon önerebilir misiniz? Şimdiden çok teşekkürler. Combo raket alabilirsin. Mesela burayı tıkla.
Recommended Posts