Champ Oluşturma zamanı: 15 Temmuz, 2007 Oluşturma zamanı: 15 Temmuz, 2007 Yinhe ( MilkyWay) markasının Türkiyedeki adresi hizmete açıldı:www.yinheturk.com
Emre İmamoğlu Gönderim Zamanı: 15 Temmuz, 2007 Gönderim Zamanı: 15 Temmuz, 2007 Yinhe ( MilkyWay) markasının Türkiyedeki adresi hizmete açıldı:www.yinheturk.com Ne güzel. Oldukça kaliteli ürünleri sahip bir Çin markası. Özellikle W, K, T serisi tahtaları çok güzel. Hatta birçok Avrupa markasına tahta üretimi yaptıklarını duydum. (Örn. Tibhar) Sitede fiyat bilgisi de olursa çok iyi olur. Mesela ben W6 tahta ile ilgileniyorum.
Champ Gönderim Zamanı: 15 Temmuz, 2007 Yazar Gönderim Zamanı: 15 Temmuz, 2007 Ne güzel. Oldukça kaliteli ürünleri sahip bir Çin markası. Özellikle W, K, T serisi tahtaları çok güzel. Hatta birçok Avrupa markasına tahta üretimi yaptıklarını duydum. (Örn. Tibhar) Sitede fiyat bilgisi de olursa çok iyi olur. Mesela ben W6 tahta ile ilgileniyorum. Sitemiz yeni.Size daha iyi hizmet için En kısa zamanda tüm ürünlerin üstünde fiyatları da yer alacak.
Saadettin Gönderim Zamanı: 17 Temmuz, 2007 Gönderim Zamanı: 17 Temmuz, 2007 Çok güzel bir site olmuş Orhan. Zaten maddi durumu iyi olmayan arkadaşlar için böyle ucuz ama kaliteli malzemelere ihtiyaç vardı ve sende iyi bir çözüm getirdin... Hepimiz adına hepimize hayırlı olsun.
Champ Gönderim Zamanı: 18 Temmuz, 2007 Yazar Gönderim Zamanı: 18 Temmuz, 2007 Teşekkürler Saadettin abi.Seninde söylediğin gibi kaliteli ürünlere fazla para ödemeden sahip olunacak artık.
Mustafa Altunok Gönderim Zamanı: 20 Temmuz, 2007 Gönderim Zamanı: 20 Temmuz, 2007 tebrikler şampiyon site çok güzel olmuş daha da geliştirirsin inşaallah. 2.lig içinde tekrar tebrik ediyorum. selamlar görüşmek üzere
Champ Gönderim Zamanı: 20 Temmuz, 2007 Yazar Gönderim Zamanı: 20 Temmuz, 2007 Teşekkür ederim Mustafa Abi.Eksik olma
KONTRA Gönderim Zamanı: 21 Temmuz, 2007 Gönderim Zamanı: 21 Temmuz, 2007 Orhan abi senden aldığım T2 tahta çok güzel.kontrollü bir hızı var,hisside harika bir tahta.bu fiyata bu kalitede ürünler bulabilmek çok güzel.bir Venüs birde Mercury lastik daha istiyorum abi
Ertan Gönderim Zamanı: 22 Temmuz, 2007 Gönderim Zamanı: 22 Temmuz, 2007 Orhan abi senden aldığım T2 tahta çok güzel.kontrollü bir hızı var,hisside harika bir tahta.bu fiyata bu kalitede ürünler bulabilmek çok güzel.bir Venüs birde Mercury lastik daha istiyorum abi Lütfen bu tür mesajlarınızı doğrudan ilgili kişiye yazın. Forumda ticari site reklamı yapılamıyor.
spinill Gönderim Zamanı: 24 Nisan, 2012 Gönderim Zamanı: 24 Nisan, 2012 Yinhe ( MilkyWay) markasının Türkiyedeki adresi hizmete açıldı:www.yinheturk.com ben denedim denedim açılmıyo hata veriyo şuan onarım mı var site de
haruncoskun Gönderim Zamanı: 4 Temmuz, 2012 Gönderim Zamanı: 4 Temmuz, 2012 sitenin adı değişti: "raketim.com" olması lazım yeni sitenin adı..
Burak Karatatar Gönderim Zamanı: 4 Temmuz, 2012 Gönderim Zamanı: 4 Temmuz, 2012 www.raketim.com sitesi şu anda kullanımda.
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap