Misafir Oluşturma zamanı: 4 Temmuz, 2007 Oluşturma zamanı: 4 Temmuz, 2007 Şu sporu hafta içi mi oynamalıyız. İş güç olmuyor. Hafta sonu oynayacak yok mu.
Guest Togay Gönderim Zamanı: 5 Temmuz, 2007 Gönderim Zamanı: 5 Temmuz, 2007 Valla bekar iken bu sporu cumartesi-pazar da dahil olmak üzere hafta da 5 gün yapıyordum. Güzel günlerdi o günler. Şimdi evlendik, çoluk çocuğa karıştık, hafta da 1 gün zor gitmeye başladım. Pazartesi-perşembe oynayan ekibimiz bir ara çok kalabalıklaştığı için cumartesi de oynamaya karar vermişlerdi, saat 4-5 civarı. Ancak sanıyorum pek katılan olmadı. Şimdi bu sıcak havalarda tahminim kimse gelmiyordur hafta sonu. Hafta sonu oynayacak birilerini bulmak için ilk önce bir pazartesi veya perşembe salona gitmeniz lazım bence. Belki hafta sonu da oynamak isteyen birileri çıkar.
Guest Azerbaycanli Gönderim Zamanı: 5 Temmuz, 2007 Gönderim Zamanı: 5 Temmuz, 2007 bugun oynayan varsa oynayalim.tatile geldim antalyaya yarin gidecem.cevabinizi bekliyorum
Misafir Gönderim Zamanı: 5 Temmuz, 2007 Gönderim Zamanı: 5 Temmuz, 2007 bu gün giden olur bende gidiyorum gelin isterseniz
Misafir Gönderim Zamanı: 5 Temmuz, 2007 Gönderim Zamanı: 5 Temmuz, 2007 bu gün giden olur bende gidiyorum gelin isterseniz
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap