Guest Dadanagast Oluşturma zamanı: 1 Mayıs, 2004 Oluşturma zamanı: 1 Mayıs, 2004 paddle palace'de posta giderleri ne kadar? mesela sadece lastik ve tahta oldugunda.. daha once alanlar icin konusuyorum, ne kadar odemistiniz posta icin? tesekkurler.
Misafir Gönderim Zamanı: 1 Mayıs, 2004 Gönderim Zamanı: 1 Mayıs, 2004 Benim arkadasim istemisti, ama Amerika'daki bir baska arkadasinin adresini vermisti, cunku o Turkiye'ye gelecekti. Haliyle tam bilmiyorum, ama detayli olarak siteden ogrenmek mumkun olur diye dusunuyorum, olmadi ben tahmin yapayim, 25-30$ arasi olsa gerek... pin-pong.com'da o civardi cunku...
Guest Dadanagast Gönderim Zamanı: 2 Mayıs, 2004 Gönderim Zamanı: 2 Mayıs, 2004 Sonucta iruiru ile ayni fiyata falan geliyor posta ucreti demek.. posta ucretini formu doldurduktan sonra gorebiliyorsun ancak.. ben doldurmadim.. Kredi karti bilgilerini falan girmek gerekiyor.. sonra bir de tesekkur ederler posta ucretinin ne oldugunu ogrenmeye calisirken..
Misafir Gönderim Zamanı: 2 Mayıs, 2004 Gönderim Zamanı: 2 Mayıs, 2004 Kredi karti bilgilerini falan girmek gerekiyor.. sonra bir de tesekkur ederler posta ucretinin ne oldugunu ogrenmeye calisirken.. Ederler valla...
Guest Dadanagast Gönderim Zamanı: 2 Mayıs, 2004 Gönderim Zamanı: 2 Mayıs, 2004 nittaku'nun neden Amerikan bir sitesi yokki butterflyonline gibi.. butterflyonline'da oldugu gibi 50 dolari gecince bedavaya postalama falan olurdu.. Ne de guzel olurdu.. Ahhhhh Ah..
Misafir Gönderim Zamanı: 2 Mayıs, 2004 Gönderim Zamanı: 2 Mayıs, 2004 Ama 3-4 haftadan once gelmezdi, senin icin icni yerdi. O yuzden aradaki farki verip 3-4 hafta yerine 3-4 gunde elimizde olma opsiyonunu tercih ederdik. (AA, "ederdin" yerine "ederdik" yazdim, hay Allah : )
Guest Dadanagast Gönderim Zamanı: 2 Mayıs, 2004 Gönderim Zamanı: 2 Mayıs, 2004 Ne zaman siparisi veriyoruz Arsun?.. Sen en son neye karar verdin? Ben bugun yarin siparisi verip ustumden atacagim.. simdiden (daha violinim olmadan) bir sonraki tahtamin ne olacagini arastirmaya basladim bile..:)) Tahtadan konusa konusa bagimlisi haline geldim vallaha..
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap