gazanfer yavuz Oluşturma zamanı: 25 Mayıs, 2007 Oluşturma zamanı: 25 Mayıs, 2007 Bu tahtayla oynıyan veya yabancı sitelerden yorumlarını okuyan varsa ve görüşlerini bizle paylaşırsa sevinirim. Tahtanın değerleri çok güzel,hem hızlı hem kontrollü gözüküyor.ağırlıkta fena değil.Şu an donic CAYMAN tahta kullanıyorum.Antreman dozajımı biraz arttırdım biraz daha atak bir tahta istiyorum.Sizcede bu tahtaya geçmem dahamı iyi olur?Görüşlerini şimdiden benimle paylaşan arkadaşlara teşekkür ediyorum..
gazanfer yavuz Gönderim Zamanı: 26 Mayıs, 2007 Yazar Gönderim Zamanı: 26 Mayıs, 2007 Hadi arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum.Fast-Spinde en çok bu tahta satılmış.Kullananlar yorumlarını bizle paylaşırsa seviniriz.Tahtayı almayı düşünüyorum ama hiç yorum gelmedi......???????
Misafir Gönderim Zamanı: 10 Aralık, 2007 Gönderim Zamanı: 10 Aralık, 2007 Bende bu sorunun yanıtını merak ediyorum... Blax Off hakkında bilgi lütfen.
Misafir Gönderim Zamanı: 11 Aralık, 2007 Gönderim Zamanı: 11 Aralık, 2007 Bu tahta üzerinde 2 mm Tıbhar Nimbus (Kırmızı) diğer yüzünde ise yine Tıbhar Rookie D.TecS (Siyah) lastikler sizce nasıl bir kombinasyon olur? Lastikler sabit kalmak kaydı ile tahta olarak başka ne tercih edilebilir? Örneğin aynı lastikler ile Tıbhar Revolt nasıl olur?
Recommended Posts