Misafir Oluşturma zamanı: 30 Nisan, 2007 Oluşturma zamanı: 30 Nisan, 2007 arkadaslar merakimdan soruyorum. aramizda top yikayan var mi? ben yikiyorum, piril piril oluyor topa bir zarari var midir acaba?
Misafir Gönderim Zamanı: 30 Nisan, 2007 Gönderim Zamanı: 30 Nisan, 2007 valla genelde topların ömrü yıkanacak kadar kararmaya yetmiyor :)
AhmetSozmen Gönderim Zamanı: 1 Mayıs, 2007 Gönderim Zamanı: 1 Mayıs, 2007 valla genelde topların ömrü yıkanacak kadar kararmaya yetmiyor :) Kesinlikle katılıyorum. Zaten bir top eskidikçe zıplama özelliğini de yitiriyor.Çatlamasını beklemeye hiç gerek yok. Şahsen bir maçta topun eski olduğunu görürsem onunla oynamak istemiyorum. Örneğin yeni ve basit (ama falsosuz) bir Butterfly antrenman topunu eskimiş ama henüz çatlamamış bir Nittaku *** Premium a her zaman tercih ederim.
Cancan Gönderim Zamanı: 1 Mayıs, 2007 Gönderim Zamanı: 1 Mayıs, 2007 nittakunun kalistesi hiç bir zaman tartısılmazz keşke süperlig ve turkıye sampıyonaları ve diger lig maclarıda nıttakuyla oynansa :)
Remzi Sarioglu Gönderim Zamanı: 1 Mayıs, 2007 Gönderim Zamanı: 1 Mayıs, 2007 Masa tenisi topları kutularından ilk çıkarıldıkları zaman su ile yapılırsa, topun üzerin tozlar gider ve lastiklerin üzerinde topların kaymasına engel olacağından etkilenmeden antreman veya maç yapabiliriz. İyi çalışmalar
Misafir Gönderim Zamanı: 1 Mayıs, 2007 Gönderim Zamanı: 1 Mayıs, 2007 nittaku 3 yıldız toplarım ile bugün üniversitenin turnuvasına gittim. orada maçlarda pioneer ve muadili toplar kullanılıyordu :) neyse ilk maçı bendeki topla yaptık. bir sonraki turda rakibim topu beğenmeyip adını sanını duymadığım, üzerinde 3 yıldız bulunan lakin daha önce rastladığım 3 yıldızlı toplarla(stiga, tibhar, butterfly vs.) uzaktan yakından alakası bulunmayan bir topla maçı yapmakta ısrar etti. e ben de o dandik topla maçı yapmak zorunda kaldım maalesef.
şerefgüneysu Gönderim Zamanı: 8 Mayıs, 2007 Gönderim Zamanı: 8 Mayıs, 2007 raket ve toplar tozlandığında top kayıyor o yüzden ben de topları siliyorum Bi keresinde de elime uzun süre kullanılmamış üzerinde bryce fx olan bi raket geçmişti Spin çekerken top kayıyordu sildiğimde epey farketmişti Topun tozlanması da raket kadar olmasa da etkiliyor topu tutmayı
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap