şerefgüneysu Oluşturma zamanı: 25 Nisan, 2007 Oluşturma zamanı: 25 Nisan, 2007 Arkadaşlar kalın süngerli lastiğin ince süngerlisine göre tam olarak farkı nedir? Galiba hızı olumlu yönde etkiliyor Spinleri nasıl etkiliyor? mesela catapult 2.1 ile oynadım hoşuma da gitti "max" kalınlıktaki süngerlisini kullanırsam şutlar daha mı hızlı gider Yada spin çekerken topa daha yoğun mu spin çekerim yoksa spinlerin yoğunluğu azalıp hızı mı artar? Şimdiden teşekkürler
Misafir Gönderim Zamanı: 25 Nisan, 2007 Gönderim Zamanı: 25 Nisan, 2007 Arkadaşlarkalın süngerli lastiğin ince süngerlisine göre tam olarak farkı nedir? Galiba hızı olumlu yönde etkiliyor Spinleri nasıl etkiliyor? mesela catapult 2.1 ile oynadım hoşuma da gitti "max" kalınlıktaki süngerlisini kullanırsam şutlar daha mı hızlı gider Yada spin çekerken topa daha yoğun mu spin çekerim yoksa spinlerin yoğunluğu azalıp hızı mı artar? Şimdiden teşekkürler süngerin kalınlığının artması hızı olumlu yönde etkileyeceğinden dolayı spinler karşı tarafa daha problem yaratacak bir şekilde gidecektir ancak hız artarken tabi ki kontrolden de biraz daha feda edileceği için masayı tutturma oranı azalabilir ve blok oyununda biraz daha sıkıntı yaşanabilir diye biliyorum
şerefgüneysu Gönderim Zamanı: 28 Nisan, 2007 Yazar Gönderim Zamanı: 28 Nisan, 2007 sağolasın paylaştığın için
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap