Guest bordomavim spor kulübü Oluşturma zamanı: 23 Nisan, 2007 Oluşturma zamanı: 23 Nisan, 2007 Hangi Marka Raket Kullanırsınız? Ben Stiga Kullanırım.
Misafir Gönderim Zamanı: 23 Nisan, 2007 Gönderim Zamanı: 23 Nisan, 2007 ben donic kullanırım . anketler bölümünde buna benzer anketler var bakabilirsin.
Misafir Gönderim Zamanı: 23 Nisan, 2007 Gönderim Zamanı: 23 Nisan, 2007 ben tibhar kullanıyorum v. samsonov carbon
Misafir Gönderim Zamanı: 24 Nisan, 2007 Gönderim Zamanı: 24 Nisan, 2007 tabıkı butterfly ama artık tıbhara taktım kafayı ona dogru meyıllenıyorum
Misafir Gönderim Zamanı: 24 Nisan, 2007 Gönderim Zamanı: 24 Nisan, 2007 tabıkı butterfly ama artık tıbhara taktım kafayı ona dogru meyıllenıyorum arkadaşlar butterflyın kalitesine sözüm yoq. kalitesinin yanında adı da var. yani hemen hemen herkes biliyo. bu yüzden fiyatı pahalı. özellikle tahtaları. mesela donic, tibhar ... vs nin tahtaları da çok kaliteli özellikle donic in tahtaları çok ucuz diyolar ama benim açıkçası bi fikrim yoq. yani butterfly bağnazlığı yapmayalım.. benim şu andaki raketim tam karma butterfly-donic-tibhar karışık...
Guest M3hm3t Gönderim Zamanı: 24 Nisan, 2007 Gönderim Zamanı: 24 Nisan, 2007 tahta butterfly attack (hazır raketten bozma) lastikler friendship sword
Misafir Gönderim Zamanı: 27 Nisan, 2007 Gönderim Zamanı: 27 Nisan, 2007 ozan barıs arkadasım ne eden yapayım kı btfly bagnazlıgı hocamın btfly1700 uyle oynuom kendı raketım bıle degıl tabıkı btfly derken baska secenegım olmadıgı ıcın dedım
Omer Gönderim Zamanı: 27 Nisan, 2007 Gönderim Zamanı: 27 Nisan, 2007 Bende Butterfly ishlion var, hzı ve kontrol açısından hiç fena değil...
Misafir Gönderim Zamanı: 27 Nisan, 2007 Gönderim Zamanı: 27 Nisan, 2007 ozan barıs arkadasım ne eden yapayım kı btfly bagnazlıgı hocamın btfly1700 uyle oynuom kendı raketım bıle degıl tabıkı btfly derken baska secenegım olmadıgı ıcın dedım ya özellikle bir kişiye söylemedim yanlış anlaşılmasın. yani fiyatı yüksek olan herşey iyi diildir. bunu bilelim. kendi kategorsinde iyidir ama kişiye göre değişir
Misafir Gönderim Zamanı: 29 Nisan, 2007 Gönderim Zamanı: 29 Nisan, 2007 ben stiga(peter) tahta ve sriver fx kullanıyorum. ama yakında tahtayı karbon ile değiştiricem
Misafir Gönderim Zamanı: 29 Nisan, 2007 Gönderim Zamanı: 29 Nisan, 2007 ben stiga(peter) tahta ve sriver fx kullanıyorum.ama yakında tahtayı karbon ile değiştiricem eğer kontrol konusunda ya da şöyle söylim spin atarken masatı tutturma da az da olsa problem yaşıyorsan carbon kullanmanı kesinlikle tavsiye etmem. şahsen ben kullanıyorum ve kontrol konusunda problem yaşıyorum...
Cancan Gönderim Zamanı: 29 Nisan, 2007 Gönderim Zamanı: 29 Nisan, 2007 arkadaslar ben kullandıgım raketi önerim size timoboll sprit artleyte karbon ve ustundede stiga magna lastıkk harıka bır kombınasyon bana gore denemenızı onerırım
Guest FuRkAn AlTuNoK Gönderim Zamanı: 29 Mayıs, 2007 Gönderim Zamanı: 29 Mayıs, 2007 ben butterfly herzaman
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap