Misafir Oluşturma zamanı: 18 Nisan, 2007 Oluşturma zamanı: 18 Nisan, 2007 Aşağıdaki adresteki video türünde yapıştırma ve kesme (özellikle de kesme) konusunda videolar Internet'te mevcut mudur acaba? http://www.tabletennis.gr/docs/peeling_and_glueing.avi
Misafir Gönderim Zamanı: 21 Nisan, 2007 Gönderim Zamanı: 21 Nisan, 2007 aşağıdaki adreste gayet güzel bir şekilde lastik kesme işlemi gösteriliyor :) eh bu videoyu gördükten sonra pek sıkıntım kalmadı artık. (şu butterfly'ın basic chack solüsyonlarından bulursam derdim kalmayacak)
Misafir Gönderim Zamanı: 22 Nisan, 2007 Gönderim Zamanı: 22 Nisan, 2007 teşekkürler hecatomber ben cam zemin üzerinde kesiyorum lastik kaymıyor hatasız fabrikasyonmuş gibi bir kesim oluyor. yalnız lastik cam ile temas halindedir yani videodaki gibi araya kağıt koymuyorum belki yine kaymasın diye cam ile lastik temas etmesin diye araya streç film koyabilirim kaymayınca çok düzgün kesiliyor. saygılar
Misafir Gönderim Zamanı: 22 Nisan, 2007 Gönderim Zamanı: 22 Nisan, 2007 cam da güzel fikirmiş. teşekkürler Yurt.
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap