Misafir Oluşturma zamanı: 16 Nisan, 2007 Oluşturma zamanı: 16 Nisan, 2007 arkadaşlar merhaba, okmeydanı ıto ticaret lisesi spor salonundaki 15 nisan pazar turnuvası sonuçlandı. (bu arada katılan herkes masalardan çok çok memnun olduğunu belirtti.topu çok iyi zıplattığı söyleniyor).üst düzey oyuncuların da katıldığı turnuvanın sonuçları: 1-TAHSİN ERGÜL 2-YOSİ NAMER 3-FERİT ATABEY 3-FULYA DİKER ayrıca teselli 1.ÜMİT ŞEN her pazar saat 13 de bu turnuvalar devam edecek. sevgiler..
Misafir Gönderim Zamanı: 16 Nisan, 2007 Gönderim Zamanı: 16 Nisan, 2007 kesıntısız her pazar var yanı demı onumuzdekı pazarda olacak heralde ben cevhr otelın orda oturuyorum bulmam kolay olur dıye dusunuyorum hangı cıvarda bı yer orası
Misafir Gönderim Zamanı: 16 Nisan, 2007 Gönderim Zamanı: 16 Nisan, 2007 Cevahir otelin önündeki yoldan okmeydanı ssk ya doğru devam edin. sırasıyla perpa-darülacezeyi de geçtikten sonra cemal kamacı spor tesisine gelmeden 50 m. önce ısıkların hemen yanı mavi demir kapısı olan ito lisesi spor salonu.
Misafir Gönderim Zamanı: 19 Nisan, 2007 Gönderim Zamanı: 19 Nisan, 2007 tesekkurler bu hafta ordayım ınsallah
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap