notsniw Gönderim Zamanı: 21 Kasım, 2008 Gönderim Zamanı: 21 Kasım, 2008 bu ayakkabıyı (wave drive 3) geçen yaz www.iruiru.com sitesinden satın almıştım. http://www.iruiru.com/np/ linkinde 5. ve 6. sıradaki ayakkabılar. sitenin ingilizce versiyonunda bu model yer almıyor. ben de o yüzden mail yoluyla sipariş vermiştim. sanırım ing. site üstünden sipariş verip, onay mailinde modeli değiştirebiliyormuşuz. 2 yolu var yani. bu arada onlara göre 28 numara bizdeki 44 e denk geliyor. alırken dikkat etmek lazım. bora cok saol aradığım buydu, ing sitede gerçekten çok az model var, birde, nakliye ne kadar tuttu? gumrukte sorun çıktı mı?
Bora Gönderim Zamanı: 21 Kasım, 2008 Gönderim Zamanı: 21 Kasım, 2008 bora cok saol aradığım buydu, ing sitede gerçekten çok az model var, birde, nakliye ne kadar tuttu? gumrukte sorun çıktı mı? 32 lira tuttu. ayriyeten çorap ve ayakkabı torbası da almıştım. gümrükte sorun çıkmadı.
turushanovgu Gönderim Zamanı: 21 Kasım, 2008 Gönderim Zamanı: 21 Kasım, 2008 sporda belki ayak sağlığı kadar öncelikli konu yoktur. mizuno spor ayakkabıs çok kaliteli görünüyor, ancak fiyatı çok pahalı, mizuno spor ayakkabısı kullanıp da benzer kalitede türkiyede satılan bir ayakkabı tavsiye edecek var mı acaba?? ince taban tercih nedenidir
onurzaim Gönderim Zamanı: 21 Kasım, 2008 Gönderim Zamanı: 21 Kasım, 2008 Ben Asics tavsiye ederim. Asics e geçince ayak ağrılarım kalmadı. Çok memnunum.
monostatik Gönderim Zamanı: 21 Kasım, 2008 Gönderim Zamanı: 21 Kasım, 2008 bende Adidas NewTTennium mavi olanından var... ayakkabı bence harika...cok rahat, hafıf ve yumusak ayakkabıyı 6 aydır gıyıyorum...şu ana kadar hicbir sorununu gormedım...dandoydan aldım dandoyda fiyatı da uygun... su an kargo dahil 70 lira olması lazım...tavsiye ederim.....
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap