Misafir Oluşturma zamanı: 14 Nisan, 2007 Oluşturma zamanı: 14 Nisan, 2007 balıkesirde oynayacak yer varmı
Misafir Gönderim Zamanı: 24 Nisan, 2007 Gönderim Zamanı: 24 Nisan, 2007 evet üniverstedeyim (kampüsteyim) ben sehir merkezinde varmı diye sormuştum okulda iyi bi arkadaş daha var onunla antrenman yapıyoruz ama merkezde yok heralde
Misafir Gönderim Zamanı: 29 Nisan, 2007 Gönderim Zamanı: 29 Nisan, 2007 adın ne? ii dediğin arkadaş kim?
Misafir Gönderim Zamanı: 2 Mayıs, 2007 Gönderim Zamanı: 2 Mayıs, 2007 adın ne? ii dediğin arkadaş kim? adım muhammet mimarlıktayım senin adın ne ? ne okuyosun ? ii dediğim arkadaş çok ii değil ama idare eder yani
Misafir Gönderim Zamanı: 5 Temmuz, 2007 Gönderim Zamanı: 5 Temmuz, 2007 Balıkesir'de Otel Basri'nin karşısında Gençlik Merkezi adı verilen bir yer var, orada oynayabilirsiniz ama hocalarla görüşmeniz gerekiyor sanırım.
TURAN Gönderim Zamanı: 6 Temmuz, 2007 Gönderim Zamanı: 6 Temmuz, 2007 slm, bana mı yazdın bilmiyorum ama ben şu an ivrindide memur olarak çalışıyorum, burda halı sahada var, alan çok iyi olmasada idare ediyoruz işte, Balıkesir Merkezde varmı oynayacak yer bilmiyorum,
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap