Guest senedesmus Oluşturma zamanı: 8 Nisan, 2007 Oluşturma zamanı: 8 Nisan, 2007 Merhabalar Ankara da oturuyorum.Engelli bir bireyim.Masa tenisi oynamak istiyorum.Hem masa tenisi ogrenebilecegim hem de oynayabilecegim mekan ve arkadaslar arıyorum. Herkese Kolaylıklar Dilerim
gultekin Gönderim Zamanı: 8 Nisan, 2007 Gönderim Zamanı: 8 Nisan, 2007 bedensel engelli milli takım oyuncusu ilhami kılınçkaya bedensel engellileri çalıştırıyor o size yardımcı olabilir tel veremem ama şafaktepe ilkögretim okulunda bulabirsin okul cebeci şehitliğinin orada iyi şanslar gültekin kartoğlu
Misafir Gönderim Zamanı: 11 Nisan, 2007 Gönderim Zamanı: 11 Nisan, 2007 Merhabalar Ankara da oturuyorum.Engelli bir bireyim.Masa tenisi oynamak istiyorum.Hem masa tenisi ogrenebilecegim hem de oynayabilecegim mekan ve arkadaslar arıyorum. Herkese Kolaylıklar Dilerim Canım kardeşim ben İlhami KILINÇKAYA bedensel engelliler masa tenisi branşıyla ilgileniyorum;Kendim de bedensel engelli bir sporcuyum.Bana kendinle ilgili bilgi verebilirsen sana elimden geldiği kadar yardımcı olurum,sana ulaşabileceğim telefonda bildirirsen engel durumunu belirtinsen bende ona göre durum alırım.
Guest senedesmus Gönderim Zamanı: 26 Nisan, 2007 Gönderim Zamanı: 26 Nisan, 2007 Merhabalar Cankırı daki turnuvaya katilacagim .Ancak bir an once antreman yapmaliyim.Tahmini olarak klasifikasyon derecem 6 .Ulasim da problem cekmiyorum.Zaman uygun olursa Ankara nin her yerine gelebilirim.En azindan sizle tanismak isterim. Tel:0555 449 35 62 Evren Gorusmek uzere
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap